Tanara a reusit dupa un an de experimente sa dezvolte propria retea de produse pentru ingrijire corporala, unice in Europa, pe baza de bicarbonat. Acum se bucura de un succes rasunator.

Citeste si: "Mami o să moară în curând!"- Scene sfâșietoare cu o mamă de 26 de ani care îi spune fiului său că o să îl lase singur! Femeia are cancer în fază terminală!

Ideea Danielei a pornit dupa ce ani la rand a adus in Romania produse cosmetice bio, pe care le-a vandut in propriul magazin de specialitate. Hotarata sa arate Europei ca si la noi se pot fabrica astfel de produse, tanara,inginer chimist, de profesie a dezvoltat o reteta pentru un deodorant pe baza de bicarbonat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acum, deodorantul sau are un real succes pe piata din Europa, dar si la noi in tara

Citeste si: Vești spectaculoase de la meteorologi! Prognoza meteo pentru zilele următoare s-a schimbat radical. Iată la ce să ne așteptăm

Nu doar deodorantele pot fi din ingrediente naturale ci si alte produse de ingrijire corporala sau de infrumusetare.

Unturi, uleiuri si pigmenti naturali, acestea sunt ingredientele unui ruj bio.

Acest ruj confera buzelor naturaletee, hidrateaza, si pe langa toate acestea el este rezistent, pentru ca se pastreaza pe buze timp indelungat, lucru pe care orice femeie si-l doreste

Piata românească de produse bio este la început de drum, insa inregistreaza cresteri notabile în ultimii ani. Alimentele organice, cosmeticele, detergentii si tot felul de produse ce poarta aceasta eticheta sunt din ce in ce mai solicitate.

Citeste si: S-a aflat totul! Ce operații făcea cu adevărat doctorul fals! Pacientele lui Politi au vorbit în fața anchetatorilor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si