După ce a părăsit competiția fenomen de la Kanal D, Raluca a decis că are nevoie de o schimbare majoră în viața ei. Plușica, așa cum o alintau concurenții din casa dragostei, s-a pus pe slăbit. Aceasta a făcut și o schimbare radicală de look, astfel și-a schimbat culoarea părului și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge la silueta ideală.

Plușica și iubitul ei

[Sursa foto: Instagram]

Raluca a reușit tot ce și-a propus, iar schimbarea care a survenit după toate eforturile depuse a uimit pe toată lumea. Aceasta este de nerecunoscut acum și are o siluetă de invidiat.

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri surprinzătoare. "Am făcut eu o porcărie"

Plușica și-a schimbat complet look-ul

Pe lângă faptul că ea a ajuns la silueta ideală și are o talie de viespe, trasă prin inel, aceasta și-a schimbat și culoarea părului. Raluca nu mai este blondă, ci brunetă, o schimbare bruscă și total opusă de cea inițială.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Plușica are acum un corp de invidiat

[Sursa foto: Instagram]

Raluca a povestit cum își câștiga banii înainte

Se pare că Plușica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a recunoscut că a făcut videochat. Raluca Marina a povestit că doar în prima zi i s-a părut dificil, pentru că nu mai făcuse asta niciodată, însă ulterior s-a obișnuit. Ea a mărtuirisit că se s-a simțit foarte în largul ei.

Citeste si: Bogdan Mocanu, gânduri de căsătorie cu iubita misterioasă

”Prima mea săptămână nu a fost deloc grea. Pot spune doar că prima mea zi a fost puțin… dificilă doar pentru că era un domeniu nou și nu mai făcusem asta niciodată. Dar eu am o păerere destul de bună despre mine și pur și simplu mă priveam în cameră și îmi plăcea ce văd. Făceam gesturi, dansam sau îmi aranjam părul exact așa cum îmi plăcea mie să mă văd.

M-am simțit în largul meu. Am înțeles că în fața camerei trebuie să fii în largul tău și să le arăți oamenilor partea ta frumoasă”, a spus Plușica de la Puterea Dragostei într-un filmuleț de pe contul de Youtube al studioului la care lucra.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si