Miros pestinențial peste Bragadiru. Tone de deșeuri au fost arse în localitățile de lângă București, iar mirosul puternic a făcut că Garda de Mediu să fie alertată.

Citește și: Incredibil! O femeie a orbit din cauza unu produs cosmetic pe care îl folosea zilnic

Duminică seara, în jurul orei 22.00, senzorul montat în această zonă era de culoare roșie, fiind înregistrate concentrații mult mai mai în aer față de indicii normali.

Sesizările au fost efectuate de către oameni, iar autoritățile de la Garda de Mediu urmează să afle cauza poluarii de seara trecută.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Oltenii se vor bucura din plin de trecerea dintre ani

Incredibil! O femeie a orbit din cauza unu produs cosmetic pe care îl folosea zilnic

Caz șocant în status american Minnesota! O femeie și-a pierdut parțial vederea după ce a fost otrăvită cu mercur din cauza unui produs de înfrumusețare pe care îl folosea zilnic. Aceasta și-a pus în pericol întreaga familie. 

Citește și:  Caz șocant! O pensionară de 82 de ani a fost arestată pentru că nu a plătit factura la salubrizare.

Citește și: VIDEO- Oltenii se vor bucura din plin de trecerea dintre ani

În urma raportului distribuit de doctorița Erin Batdorff de la Sistemul de control al otrăvurilor din statul Minnesota, medicii au putut identifica simptomele extinse pe care le-a experimentat femeia, dar și urmările vizitelor efectuate de Agenția de control al poluării din Minnesota (MPCA) la aceasta acasă.

Specialiștii au descoperit niveluri ridicate de mercur în dormitoarele copiilor, în lenjeria de pat, în prosoapele de uz casnic și în zona de spălătorie. 

Citește și: Anunț pentru șoferii cu mașini mai vechi de 15 ani. Ce se va întâmpla până la sfârșitul anului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si