Poza care poate ”topi creierul oamenilor”. Reușești să îți dai seama ce se află în poza cu adevărat?- FOTO

O mamă și-a fotografiat fiica care pare că s-ar scufunda în beton și a postat imaginea pe rețelele de socializare pentru a afla dacă lumea își va da seama ce se întâmplă cu adevărat în poză. Mama fetei a rămas șocată când a văzut poza, scrie Mirror.

Author: Andreea Bolocan miercuri 19 mai 2021 , 15:16

Iluzie optică cu o fetiță care parcă se scufundă în beton poza mama
Iluzie optică cu o fetiță care parcă se scufundă în beton[Sursa foto: reddit]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După ce femeia a postat imaginea cu fiica sa care se afla în parc, tot internetul a luat-o razna, fotografia primind peste 70.000

de aprecieri pe rețelele de socializare.

Majoritatea au rămas la prima vedere extrem de șocați când au văzut poza, deoarece în imaginea răspândită de mamă, fetița poate fi văzută deasupra nivelului pământului, cu jumătatea inferioară a corpului scufundându-se inexplicabil în sol.

Citeste si: NAOMI CAMPBELL, MAMĂ PENTRU PRIMA DATĂ

Poza care ”a topit creierul” oamenilor

La poză au comentat foarte multe persoane care spuneau că imaginea ”le-a topit creierul”. Pe lângă cele peste 70.000 de aprecieri, fotografia a primit și nenumărate comentarii de la oameni care mărturisesc că le-a luat mai bine de un minut să își dea seama ce se întâmplă.

”Creierul meu nu poate să rezolve problema”

”Recunosc că a trebuit să intru la comentarii pentru a vedea despre ce este vorba și tot m-am străduit puțin să înțeleg”, a postat un utilizator.

”M-am săturat să mă mai uit la această poză pentru că creierul meu nu poate să rezolve problema”, a scris un altul.

În cele din urmă, a venit și cineva cu explicația rațională: ”Întregul prim plan al fotografiei este ca un platou ridicat și ea stă în spatele acestuia”.

Citeste si: Theodor Stolojan, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Cuvântul `șantaj` nu poate fi folosit în legătură cu mine!”

Iar un alt utilizator a subliniat în mod corect: „Măriți și vedeți umbra capului și a umerilor ei aruncată în stânga jos, de-a lungul vârfului peretelui”.

Iluzia optică care ”a topit creierul” oamenilor[Sursa foto: reddit]

Iluzie optică care a uimit mai multe persoane

Dacă suntem atenți la poză, fata stă pe o străduță pavată și se sprijină de o bordură înaltă, care are aceeași culoare ca strada. Umbra capului și a corpului cade pe balustradă.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si