Poza de pe pagina de Facebook a Luizei, care a revoltat lumea! ”Apare unul dubios”

Pe pagina de socializare a Luizei Melencu apar mai multe poze cu tânăra, dar și o imagine cu un băiat.

Author: C.L. miercuri 04 septembrie 2019 , 08:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Deși familia Luizei Melencu a anunțat că a închis pagina de pe facebook a tinerei, există un cont cu numele ei în care apar mesaje și mai multe imagini cu fata.

Cazul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșcanu, cele două tinere răpite de Gheorghe Dincă, despre care bărbatul a mărturisit și că le-ar fi ucis, a stârnit interesul a mii de oameni, astfel încât multă lume încearcă să se implice acum în găsirea indiciilor care să demonstreze teoria conform căreia cele două fete sunt în viață.

Pe grupurile dedicate celor două victime ale lui Gheorghe Dincă de pe paginile de socializare circulă de câteva zile o poză a unui băiat, care spun unii, ar putea să fie un personaj cheie în cazul Luizei.

Poza băiatului este pe un cont care are numele Luizei Melencu, un cont fals cel mai probabil, mai ales că pe respectiva pagină poza de profil s-a tot schimbat în ultimele zile. ”Pe contul Luiza V Mihaela iarăși și-a schimbat poza de profil...În pozele ei apare unul dubios. Aceasta poza apare și la unul din lista prietenilor! Priviti”, este mesajul de pe grup, care însoțește mai multe capturi cu poze de pe pagina de facebook cu numele Luiza Mihaela, așa cum îl avea și victima lui Gheorghe Dincă.

 

”Cineva face conturi în numele ei și se joacă!”, ”Rușine pentru astfel de oameni care chinuie familia Luizei”, sunt doar câteva dintre mesajele de la respectiva postare. Însă mulți sunt cei care s-au apucat să-l caute pe tânărul din poză și să descopere legătura lui cu Luiza Melencu.

Citeste si: Alexandra Măceșanu a fost activă pe Facebook! S-a aflat cine îi folosește contul

Citeste si: Alexandra și Luiza se cunoșteau?! Apar în aceeași poză, împreună. Ipoteza care aruncă în aer ancheta

Citeste si: Șocant! În casa lui Dincă s-au găsit pete de sânge care ar proveni de la alte trei victime. Acestea sunt în viață și au fost chemate la audieri

Familia Luizei Melencu a primit mai multe mesaje de pe telefonul fetei

Familia Luizei Melencu a primit în ultimele săptămâni mai multe mesaje ciudate, care au dat speranță cp fata dispărută încă din aprilie, ar putea să fie în viață. După ce bunicul Luizei a primit mesaje de pe unul din telefoanele tinerei, mama tinerei a fost sunată noaptea de o colegă care i-a spus că în mod misterios contul acesteia a fost activ.

Mama Luizei Melencu a declarat că a fost sunată de o colegă de clasă a fiicei sale care i-a povestit că Luiza ieșise de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă cu câteva ore în urmă. ”La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu la acel moment.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si