Premiera la Exatlon! Anuntul facut de Cosmin Cernat in cea de-a doua editie a sezonului 2

Exatlon 30 august. Cosmin Cernat a anuntat o premiera pentru show-ul Exatlon. Este vorba de un nou premiu care a fost pus in joc: dreptul de a juca la panoul cu bani!

Author: Mihaela Pupaza joi 30 august 2018 , 20:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Premiul poate ajunge chiar la 10.000 de dolari, iar Cosmin Cernat a precizat ca membrii echipei castigatoare vor decide colectiv ce vor face cu premiul intrucat acesta nu va fi oferit cash.

"In afara traseului, astazi este un joc nou. Premiul pus in joc, iar echipa castigatoare pentru prima data are dreptul de a juca la panoul cu bani.

Foarte important la panoul cu bani este ca suma maxima pe care o puteti castiga este de 10.000 de dolari. Banii nu ii puteti primi cash, insa puteti hotari colectiv ce sa faceti cu ei. Puteti sa va comandati un private jet, sa faceti orice cu ei", a anuntat Cosmin Cernat in emisiunea Exatlon din 30 august.

"Traseul este nou suta la suta.(...) In final jucam un fel de baschet.

Desi pare simplu nu e. Trei mingi trebuie sa ajunga in cos. Avem 4 fete care vor concura in fiecare echipa si 5 baieti, avand in vedere ca Silvia si Ana sunt accidentate", a mai spus Cosmin Cernat.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si