Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă! Cei doi au semnat împreună o declaraţie scrisă în Parlamentul European împotriva despăduririlor!

Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă în Parlamentul European.

Matei Vaihan, duminică 17 noiembrie 2019 , 12:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă, dar nu a ezitat să o atace înaintea turului 2 al alegerilor prezidenţiale. “Ce să votez, femeie președinte, ce, am luat-o razna cu capul toți? Ne ducem pe miriște? Că face confruntare cu Iohannis, dacă ești bărbat, ce să faci confruntare cu femeie? Ce să te confrunți cu femeie? Ala e bărbat…Ce idei poate să aibă o femeie în fața lui Iohannis? Eu spun ce spune Sfânta Scriptură în Biblie, ce spune Hristos și Sfântul Apostol Pavel: Femeia în funcție de președinte nu se poate să fie ea, nu are cum”, a declarat, miercuri, Gigi Becali.

Citeste si: Ana Birchall o acuză pe Viorica Dăncilă de o nouă minciună : "să le spuneţi românilor cum aţi avut discuţii cu mine despre recursul compensatoriu"

Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă. S-au suprapus trei ani şi jumătate la Parlamentul European

În urma acestor declaraţii, Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a sesizat, iar Becali riscă să fie acuzat de discriminare. Becali a fost, totuşi, apropiat de Dăncilă, în perioada în care cei doi au fost europarlamentari. Becali a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012, în timp ce Viorica Dăncilă a fost aleasă de două ori, în 2009 şi 2014. (vezi care a fost ultima afacere imobiliară a lui Gigi Becali)

Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă. Pe 14 iunie 2010 au avut o iniţiativă comună

Becali şi Dăncilă nu au fost doar colegi în Parlamentul European, între 2009 şi 2012, ci şi au avut o iniţiativă comună. Pe 14 iunie 2010, cei doi au semnat o “Declaraţie scrisă privind eforturile Uniunii de combatere a despăduririi”. “Ne exprimăm îngrijorarea că fenomenul despăduririi și abatajul și comerțul ilegal de lemn ating în fiecare an o dimensiune uriașă și afectează cca 7 milioane ha”, se arată în documentul semnat de Becali, Dăncilă şi alţi doi europarlamentari, un german şi o portugheză.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si