Prima imagine cu Alexandre Eram după ce a scăpat de coronavirus! Andreea Esca și soțul ei au fost în vacanță la Porumbacu de Sus

Soțul Andreei Esca a fost infectat cu coronavirus, dar s-a refăcut după un tratament revoluționar cu plasmă.

Petru Luca, vineri 14 august 2020 , 10:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Știrista Andreea Esca, soțul ei și băiatul lor au traversat clipe cumplite acum câteva săptămâni, după ce au fost infectați cu noul COVID 19. După o perioadă în care a preferat tăcerea, celebra prezentatoare a recunoscut apoi că familia ei a contractat virusul, declarând că soțul ei a avut cea mai severă formă de manifestare, fiind necesar un tratatemnt revoluționar cu plasmă. 

Citeste si: Andreea Esca, primele declarații după ce s-a scris că ar avea coronavirus

”Problema în cazul soțului meu… S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză. Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă. 

M-a sunat fiul meu și mi-a spus «Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI». Nu înțelegeam, nu puteam să cred. Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă.”, a recunoscut Esca. 

Acum, toată familia prezentatoarei tv și-a revenit din punct de vedere medical, Esca reluându-ți locul la pupitrul știrilor, în timp ce recuperarea lui Alexandre este evident mai dificilă. Tocmai pentru a se relaxa împreună, Esca a plecat cu familia la domeniul ei din Porumbacu de Sus, postând recent o fotografie în care, pe fundal, în curtea casei tradiționale, se poate observa și Alexandre, echipat regulamentar cu mască de protecție. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si