Prima vineri în care au intrat în vigoare noile restricții

Aceasta este prima vineri în care vom intra mai devreme în casă. Iată lista completă a restricțiilor care se aplică pe weekend.

Author: Catalina Popa vineri 02 aprilie 2021 , 14:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Foto: Pixabay

Astăzi intră în vigoare noile restricții hotărâte de autorități săptămâna trecută. Deși toată săptămâna s-au ținut proteste împotriva restricțiilor hotărâte, cei de la conducere nu se lasă înduplecați.

Citeste si: Noua declarație de proprie răspundere. Descarcă online formatul PDF pe telefon

Citeste si: Bilanț coronavirus azi, 2 aprilie 2021. Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultima zi

Ce trebuie să știi

Reducerea intervalului de circulație până la ora 20.00, în localitățile în care incidența în ultimele 14 zile este peste 4 la mia de locuitori și mai mică de 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, unde incidența este peste 7,5 la mie, este redus intervalul de circulație până la ora 20.00

pe toată durata săptămânii. Magazinele vor fi închise la ora 18.00 în localitățile unde rata de infectare este peste 4 la mie și sub 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar unde este de peste 7,5 la mie măsură este aplicată pe toată durata săptămânii.

Activitatea în sălile de sport și fitness este suspendată în localitățile unde incidența este de peste 4 la mie, iar măsură încetează atunci când rata de infectare scade sub 3,5 la mie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si