Livratorii de mâncare, mai solicitați ca niciodată 

În prima zi de când certificatul verde a de venit obligatoriu mai peste tot, livratorii fac drumuri la foc continuu de la supermarket către casele clienților și înapoi.

„Începând de astăzi aveam 15 pe zi și acum 20 pe puțin(...) Chiar nu facem față de la 8 până la 22.”

, a spus Daniel, angajat la o companie care livrează mâncare, pentru Știrile Kanal D. 

Și Vicențiu aleargă dintr-o parte în alta a orașului. De când a început pandemia livrează de la alimente, baxuri cu apă și până la produse de igienă.

Citeste si: Pacienții cu simptome COVID din Reșița refuză testarea și se tratează după rețete de pe internet

„Înainte duceam cam 4-5 comenzi de la supermarket, acum 10-11-12(...) Comenzi de la farmacie, medicamente, teste Covid”, a spus Vicențiu Cristea, angajat la o companie care livrează mâncare, pentru Știrile Kanal D.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Multe dintre comenzi vin si de la clienți care nu sunt obligati de boală sa stea in casă, dar aleg să nu mai meargă în zonele aglomerate.

„Am luat și nisip pentru pisică...” 

Citeste si: Până la ce oră se poate circula azi? Noile restricţii care se aplică de luni 25 octombrie 2021

Se caută livratori

„Angajăm livratori în mai toate orașele, București, Cluj, Timișoara. Suntem într-o căutare continuă de

livratori.

(...) Cererea pentru produsele din supermarket este foarte mare! Vedem o creștere și mai mare pe a doua parte a zilei.”, a spus Răzvan Acsente, Growth & Strategy director în cadrul unei platforme de livrări, pentru Știrile Kanal D.

Timpul de livrare a crescut si el și nu doar din cauza numărului mare de comenzi! Lista de cumpărături pe care livratorii o primesc este si ea mai bogată.

Citeste si: Minivacanţă de 1 decembrie doar pentru persoanele vaccinate! Raed Arafat: „Nu suntem singurii care aplicăm aceste reguli”

Salarii duble pentru livratori

Datorită cererii, salariul unui livrator a ajuns să fie între 2.500 şi 3.000 de lei, iar cu bonusuri de performanță poate ajunge chiar și la 6.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si