Primaria Generala a Bucurestiului va introduce tichetul unic de transport. Acest bilet va putea fi folosit pentru transportul cu autobuzul, metroul si chiar cu trenul

Din toamna acestui an Primaria Capitalei urmeaza sa implementeze tichetul unic de transport, astfel incat un calator va putea sa foloseasca acelasi bilet pentru calatoriile cu metroul, RATB-ul sau chiar CFR sau microbuzele private care asigura transportul in localitatile din Ilfov.

Author: C.I.P. joi 20 iulie 2017 , 12:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cea care a facut acest anunt a fost Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului. "Impreuna cu Metrorex si CFR vomn implementa incepand din aceasta toamna programul tichetului unic de transport. Acest bilet unic va putea sa se adreseze atat companiilor de stat, RATB, Metrorex, CFR, dar si societatilor care au fost create de catre UAT-uri, precum si firmelor private", a declarat edilul.

Dupa implementarea acestui lucru, un locuitor din Bucuresti sau din judetul Ilfov urmeaza sa foloseasca un singur tichet pentru transportul public, indiferent de mijlocul de transport pe care il va utiliza.

Citeste si: Cristian Pomohaci, acuzat de autoritati ca l-ar fi facut pe un enorias sa-si agreseze copiii minori! "Ii invata ca bataia e rupta din rai"! Fetitele au sunat la Telefonul Copilului!

Sorin Chirita, city managerul Capitalei: "Proiectul tichetului unic de transport va fi implementat treptat, prin colaborari cu societatile de stat si private, respectiv RATB, CFR, Metrorex si cu firmele de transport cu microbuze, urmand sa existe o singura societate, pentru inceput RATB, care sa incaseze banii si sa deconteze celorlalte societati."


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si