Primarul localităților, Pastor Nicolae, este hotărât să facă ordine în comunitatea pe care o conduce și să îi facă pe asistații sociali să își respecte orele de muncă în folosul comunității.

Citeste si: VIDEO- Autoritățile dintr-o comună din județul Timiș au cheltuit un milion de lei pentru un cămin cultural, deși oamenii nu au canalizare

„O parte dintre ei au construit ilegal case acum câțiva ani buni, fostul primar le-a tot permis să își pună casele pe pășune, e vorba mai mult de comunitatea de romi.

Am zis că trebuie să își cunoască și obligațiile, nu doar drepturile, și să aibă sentimentul că nu mai merg lucrurile cum mergeau înainte, să fie mai responsabili. Cu siguranță, dacă nu vor înțelege că trebuie să vină la program, o să mă leg și de problema asta. Nu mi-e neapărat să presteze munca aia, cât să înțeleagă că lucrurile trebuie să fie la fel pentru toată lumea”, ne-a explicat primarul.

Citeste si: Primăria Generală a Capitalei ar putea fi obligată să plătească daune copilului rănit de statuie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Circa 50 de persoane din localitate au emise pe numele lor decizii judecătorești care să le oblige să presteze muncă în folosul comunității.

Autoritățile dintr-o comună din județul Timiș au cheltuit un milion de lei pentru un cămin cultural, deși oamenii nu au canalizare

Culmea investiţiilor vine dintr-o comună din judeţul Timiş. Oamenii nu au canalizare, dar au unde să se distreze. Autorităţile locale au cheltuit nu mai puţin de un milion de lei pentru construirea unui cămin cultural de lux.

Primarul l-a făcut din banii bugetului local, spre revolta localnicilor care au cu totul alte priorităţi.

Citeste si: VIDEO- Locuitorii din Carei sunt terorizați de mirosul provocat de o firmă care arde resturi de animale

"Mai e nevoie e de canalizare la toată lumea.   Nu aveți canalizare, dar aveți camin cultural. Da, de nota 4.   Erau bune să fie amândouă, dar cu conducerea asta cine să facă."

Căminul a fost construit în urma cu 6 ani, pentru că localnicii nu mai aveau unde să îşi facă nunțile și botezurile.

Citeste si: Un tânăr a furat o mașină de poliție chiar din curtea primăriei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si