Primele imagini cu Războinica Corina Petruţ în România! Care a fost cea mai mare frică a ei, dar şi lecţia de viaţă preţioasă pe care a învăţat-o

Războinica Corina Petruţ a vorbit despre momentele pe care le-a petrecut la Exatlon, în Republica Dominicană, dar şi despre învăţăturile pe care le-a deprins şi despre cea mai mare frică a tinerei!

Author: Elena Vasile luni 17 decembrie 2018 , 12:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Primele imagini cu Războinica Corina Petruţ în România

La fel precum Iulian Pîtea, Războinica Corina Petruţ a reuşit şi ea să se califice în semifinala Exatlon Sezon 2, dar, din păcate, nu a reuşit să concureze până la final pentru marele premiu Exatlon- trofeul făcut special din marmură şi argint şi cei 100.000 de euro. Dar cu inima împăcată şi vizibil fericită că a participat la un asemenea concurs în care trebuie să fii puternic atât psihic, cât şi fizic, Corina Petruţ a mărturisit care a fost cea mai mare frică a ei, dar şi care este lecţia de viaţă preţioasă pe care a învăţat-o din această competiţie, de la persoanele din jurul ei.

Primele imagini cu Războinica Corina Petruţ în România

Reporter: Când ai plecat, ai plecat timidă, chiar aşa şi te descriai.

Ce ai învăţat despre tine?

Corina Petruţ: Am învăţat că sunt la fel de timidă, pentru că în momentul în care am intrat în aeroport, deja nu mai îmi simţeam picioarele, nu mai puteam să le controlez. Dar am observat faptul că sunt mai curajoasă decât credeam şi că am spiritul ăsta de luptătoare. De-aia am fost şi la Războinici. Şi nu mă lăsam bătută niciodată, chiar dacă îmi era frică de ceva, cum a fost la trambuline, nu am scăpat de acea frică, într-adevăr nu mai aveam panica pe care o aveam înainte, pentru că era şi teama de necunoscut. Dar le spuneam colegilor că în fiecare noapte mă temeam că a doua zi o să avem trambulină. Chiar îmi era foarte frică. Şi cu toate astea  mă aruncam de pe ea. Am observat faptul că sunt mai curajoasă, am plecat de la Exatlon mult mai puternică şi mult mai matură, pentru că am învăţat acolo multe lucruri despre viaţă în general, pe care trebuie să le mai diger şi să le mai gândesc puţin, pentru că sunt destul de interesante. Am învăţat foarte multe despre viaţă şi urmează să-mi răspund la câteva întrebări.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si