Ducesa de Sussex nu va ajunge la înmormântare

Meghan Markle, soţia lui Harry însărcinată cu al doilea copil, a rămas în California, deoarece a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească, sarcina fiind avansată, a spus un purtător de cuvânt al casei regale.

Pentru prințul Harry este prima dată când revine în ţara natală în mai mult de un an. Este de asemenea şi prima dată când el se va întâlni cu familia regală după difuzarea luna trecută a interviului controversat acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

Meghan Markle și prințul Harry [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Regele Mihai și Principele Philip au copilărit împreună. Gafa despre Romania făcută de Ducele de Edinburgh

Momentul în care anunţul morţii prințului Philip a fost făcut, s- au declanșat numeroase speculaţii în presă cu privire la participarea la funeraliile din Regat a cuplului Harry- Meghan, care locuieşte în prezent în Los Angeles. Harry și Markle nu sunt, în prezent, în cele mai bune relații cu familia regală- luna trecută, ei au acordat un interviu presei americane în care au criticat familia regală și au acuzat inclusiv de rasism pe unii membri ai săi fără să precizeze niciun nume.

Înmormântarea prinţului Philip, duce de Edinburgh, va avea loc sâmbătă şi va fi transmisă de televiziuni de la ora României 17:00, iar cu puţin timp înainte, va avea loc o mică procesiune ceremonială de la intrarea oficială a Castelului la capelă. Este vorba despre o ceremonie funerară regală şi nu funeralii de stat, acestea din urmă fiind în mod obişnuit rezervate monarhilor.

Totodată, această ceremonie va avea loc în întregime pe domeniul Castelului.

Planurile au fost aprobate de regină şi ele „reflectă foarte mult dorinţele personale ale ducelui”.

Citeste si: Regele Mihai și Principele Philip au copilărit împreună. Gafa despre Romania făcută de Ducele de Edinburgh

Prințul Philip a bătut recordul de longevitate

Prinţul Philip, care a murit la vârsta de 99 ani în Castelul Windsor de lângă Londra, a depășit în 2009 recordul de longevitate al consorţilor monarhilor britanici, deţinut până atunci de Charlotte, soţia regelui George al III-lea, care a condus Regatul Marii Britanii (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei, după 1801) între 1738 și 1820.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si