Raed Arafat a vorbit despre fotografia respectivă în cadrul podcastului  „ALTCEVA cu Adrian Artene”  .

Ce a declarat Raed Arafat despre Tzancă Uraganu

Raed Arafat susține că nu este străin de astfel de reacții și este obișnuit ca oamenii să-i ceară să facă o poză. Așa s-a întâmplat și-n cazul fotografiei cu Tzancă Uraganu.

”Domnul Arafat, putem face o poză?”, ar fi strigat manelistul, la care acesta a răspuns: ”Da, putem face poză”.

Citește și: Scandal între Andra Volos și soția lui Lele. Ce mesaj îi transmite Lorena și în ce ipostază s-a filmat Andra

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu două săptămâni, iar manelistul a postat imediat fotografia pe pagina sa de Instagram, alături de mesajul ”Am decis cu domnul Arafat să nu mai fie nicio pandemie anul acesta.”  

Tzancă Uraganu și Alina Marymar au aflat sexul bebelușului

Emoții pentru Tzancă Uraganu și Alina Matymar. Cei doi radiază de fericire deoarece au aflat sexul bebelușului.

Citește și: Florin Salam nu se uită la numerele de pe Youtube. Ce îl interesează, de fapt, pe cântăreț: „Sacoșile, tată!”

Imaginile au fost făcute publice pe rețelele de socializare. Cei doi au făcut o petrecere și au împărtășit momentele cu fanii. Pe numele lui real Andrei Velcu, manelistul are toate motivele să fie un bărbat fericit și împlinit, iar pe plan personal urmează să devină tată pentru a treia oară.

”Să ne trăiască! Fetița noastră!”, a fost mesajul de pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si