Raluca Pulhac, cu lacrimi în ochi! Ce mesaj i-a transmis soţului ei, Cristi Pulhac

Raluca Pulhac a participat singură la un moment foarte important din viaţa ei şi a lui Cristi Pulhac. Raluca a fost nevoită să o boteze pe fetiţa fotbalistului Cornel Predescu fără Cristi Pulhac. Dar Cristi a apărut şi el în certificatul de botez al micuţei Natalie, a precizat Raluca Pulhac.

Author: Madalina Cotorceanu vineri 16 noiembrie 2018 , 08:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Noi, între timp, am avut botezul micuţei Natalie Maria. Este fetiţa prietenilor noştri buni, Alina şi Cornel Predescu. Cornel a fost coleg cu Cristi la mai multe echipe şi am avut onoarea să le fim naşi. Ar fi trebuit să fim împreună cu Cristi, dar el este acolo, la Exatlon", a povestit Raluca Pulhac la FanArena.

"Ne-a părut rău că nu a putut fi alături de noi. În acelaşi timp ne bucurăm pentru el, că a rezistat atât de mult în concurs", a spus Cornel Predescu. "Îl aşteptăm învingător acasă, că ne-a promis că mergem în Bora-Bora dacă va câştiga", a spus Alina Predescu.

"Sora mea a ţinut lumânarea. Totul a decurs normal, preotul l-a pomenit şi pe el ca fiind naş. A fost ca şi cum ar fi lângă noi, chiar dacă la petrecere i s-a simţit lipsa, că el este foarte petrecăreţ, foarte pozitiv, gen sufletul petrecerii", a povestit Raluca.

"Am văzut că a plâns, mi-a părut foarte-foarte rău. Încă de când a plecat la Exatlon am aşteptat proba aceasta de comunicare. Mi-am dorit foarte mult să câştige această probă de comunicare cu familia şi nu am putut vorbi. Îmi doream să îi spun că sunt mândră de el, că îl aştept acasă, că sunt fericită pentru tot ce face el acolo. Mi-au dat lacrimile, şi mie şi familiei, când l-am văzut plângând", a mai spus Raluca.

"Pisic, te aşteptăm acasă cu planuri mari!", i-a transmis, cu lacrimi în ochi, Raluca lui Cristi Pulhac.

Autor.Bogdan Stănescu 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si