Răsturnare de situație în echipa Războinicilor de la Exatlon! Se ascute lupta pentru marele trofeu: ” Nu sunt trist că a plecat. Ce oferi aia primești”

Finala Exatlon 2 se apropie cu pași repezi, iar pe ultima sută de metri se pare că tensiunile dintre concurenți au atins cote maxime.

M.C.B., luni 10 decembrie 2018 , 15:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După accidentarea lui Alin Andronic, pare că lucrurile au luat o întorsătură cel puțin bizară în echipa Războinicilor. Pe tot parcursul competiției oamenii i-au apreciat pentru uniunea de care au dat dovadă și pentru spiritul de echipa extrem de prezent. 

Însă, după accidentarea lui Alin, a Anei Otvoș care a adus și abandonul ei, dar și după mini game-ul din ediția de ieri, 9 decembrie, fanii au sesizat câteva răutăți între Răazboinicii. 

Internauții au taxat reacția lui Iulian Pîtea, din timpul mini game-ului care a avut ca premiu 4 000 de lei. după ce acesta a declarat că vrea să câștige Mădălina Linguraru și nu Alin Andronic: ”Pîtea și-a arătat adevărata față”, ” Pe cât de mult îmi plăcea de Iulian, pe atât de mult mă enervează acum...îmi pare rău pentru Alin, el merita să câștige” ” Urâte gesturile din partea lui Iulian. Alin avea clar un dezavantaj. De ce râde atât de fericit de pierderea lui Alin?”, au fost doar câteva dintre comentarii. 

Totuși au existat și fani care i-au luat apărarea lui Iulian: ” Iulian a glumit de la ânceput, până la sfârșit”, ” Iulian are un umor al său pe care voi nu îl înțelegeți” ” Iulian doar face haz de necaz”.

Iulia Pîtea, părerea după plecarea Anei Otvoș 

Și comentariile legate de plecare Anei Otvoș, făcute de colegul ei de echipă, nu prea i-au mulțumit pe internauți: ” Noi am avut un scop, am tras să ajungem toși Războincii, șapte, la individuale. Și de când s-a accidentat Alin parcă am atras toate lucrurile negative de partea noastră. Am mai zis imediat ce a plecat Ana și înainte să plece, nu sunt trist că a plecat, sunt dezamăgit că a plecat accidentată.

Ce oferi aia primești” 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare! S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare!
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si