Război între Gabriela Firea și ministrul Finanţelor, Florin Cîţu. Mărul discordiei: situaţia cheltuielilor de personal de la companiile municipale

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu continuă războiul cu primarul Capitalei Gabriela Firea, prezentând situaţia cheltuielilor de personal la companiile municipale, din care rezultă că acestea reprezintă între 72% şi 100% din totalul cheltuielilor de exploatare. „Se plătesc salarii şi atât. Pe româneşte, sinecuri pentru PSD!!!”, conchide ministrul.

G.B., marți 21 ianuarie 2020 , 20:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„V-am spus că revin cu detalii! Aşa arată structura cheltuielilor companiilor administrate (căpuşate?) de Gabriela Firea. Se plătesc salarii şi atât. Pe româneşte SI NE CURI pentru PSD!!!”, scrie Cîţu pe Facebook, după cela sfârşitul săptămânii trecute a acuzat-o pe firea incompetenţă şi de faptul că foloseşte bugetul PMB în scop electoral.

Război între Gabi Firea și Ministrul Finanţelor Florin Cîţu

Citeste si: Halterofilul Gabriel Sâncrăian, depistat din nou pozitiv

Ministrul Finanţelor are şi un Post Scriptum: „La RATB, peste 10 000 de angajaţi, cheltuieli de personal 73%. Cum să mai faci şi investiţii sau reparaţii?”.

Război între Gabi Firea și Ministrul Finanţelor Florin Cîţu

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a lansat sâmbătă, pe Facebook, un atac dur la adresa primarului Capitalei Gabriela Firea, pe care o acuză că este incompetentă şi iresponsabilă şi că a folosit bugetul Primăriei în scop electoral, utilizând bugetele alimentate cu bani publici în interes personal şi de partid, după modelul Dragnea, Valcov, Teodorovici. El o critică pe Firea pentru cheltuielile companiilor municipale, pentru cheltuilelile mari cu asistenţa socială şi pentru situaţia subvenţiei la căldură, pentru care nu a mai avut bani deşi sumele le primeşte de la bugetul de stat.

Citeste si: Ce avere are Crin Bologa, propunerea pentru șefia DNA?

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a răspuns tot pe Facebook, numindu-l „primul speculant pe curs al ţării” şi spunând că a tăiat robinetul firmelor căpuşă abonate ani de-a rândul la bugetul Capitalei-cele mai multe ale unor membri sau/şi simpatizanţi/ sponsori ai PDL-PNL.

Citeste si: VIDEO | Ore dramatice la școala evacuată din București: „Fiica mea nu putea să respire. Țipau copiii, nu știau de capul lor”

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si