Reacția dură a lui Ludovic Orban referitor la campania echipei Cîțu: ”Trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”

Ludovic Orban, președintele PNL, critică dur strategia de campanie a echipei Cîțu: ,,trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria".

Author: Alexandra Costea marți 20 iulie 2021 , 14:36

Reacția dură a lui Ludovic Orban referitor la campania echipei Cîțu: ,,Dacă e adevărat acel document, cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria"
Reacția dură a lui Ludovic Orban referitor la campania echipei Cîțu: ,,Dacă e adevărat acel document, cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria"[Sursa foto: Facebook- Ludovic Orban]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Întrebat marţi, la Ploieşti, ce crede despre documentul publicat pe surse din care reiese că echipa care îl susţine pentru preşedinţia PNL pe Florin Cîţu implică miniştri în campania internă

din PNL, liderul liberal Ludovic Orban a afirmat că, dacă documentul este real, cine a decis acest lucru "trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria".

Citeste si: Cîțu vs Orban. Cum se împart filialele PNL înainte de alegerile interne

La finalul conferinţei de alegeri a PNL Prahova, Ludovic Orban a declarat: ,,Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria". Acesta a menționat în răspunsul său și despre deciziile de a a-şi schima opinia ale unor lideri de filială care iniţial anunţaseră că îl susţin în cursa electorală din interiorul PNL. 

Orban: ,,Decizia de susţinere a unui candidat nu poate fi luată de un sigur om"

,,I-a chemat pe scenă. Decizia de susţinere a unui candidat nu poate fi luată de un sigur om, chiar dacă este preşedintele filialei. La Congres, în funcţie de forţa filialei, vor veni între 60 şi 150 de delegaţi din fiecare filială judeţeană. Până la urmă, delegaţii la Congres, cei 5.000 de membri ai PNL, elita practic a PNL, consultând evident, baza partidului, cei 5.000 de delegaţi vor hotărî preşedintele partidului. Sigur că nu arată frumos şi regret profund că apar astfel de suciri şi de modificări unilaterale a unor poziţii care au fost luate instituţional de conducerile filialei”, a adăugat liderul PNL.

Referitor la discuțiile dintre premier și primari, Orban declară că ,,nu este nimic rău" în acest lucru. Acesta susține că şi-ar fi dorit ca astfel de întrevederi să aibă loc şi înainte ca Florin Cîţu să îşi anunţe candidatura pentru preşedinţia PNL, considerând că interesul pentru administraţiile locale trebuie să fie unul "constant".

Citeste si: Ludovic Orban: „Îi îndemn pe cetăţenii moldoveni să iasă în număr cât mai mare la vot, astăzi, pentru că de acest vot depinde viitorul democratic al Republicii Moldova”

Rareș Bogdan, declarații în premieră despre strategia lui Cîțu

Datele despre strategia de comunicare a echipei care îl susţine pe premierul Florin Cîţu în campania pentru preşedinţia PNL au fost difuzate duminică seară de G4Media. Strategia vizează că unii dintre miniştri ar urma să facă campanie pentru Cîţu, iar echipa premierului ar fi dispusă să folosească inclusiv „ponturi” despre„ tabăra Orban, pentru a le da in presă”. Rareş Bogdan, unul dintre susţinătorii lui Cîţu, a afirmat că echipa premierului nu lucrează cu firme de consultanţă, dar primeşte propuneri care „nu trebuie luate toate în seamă”.

Citeste si: Florin Cîţu CV: Ce studii are, de fapt, premierul ţării?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si