Reacția Ministrului Educației după ce un dulap a căzut peste un elev într-o școală din Capitală

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis că va avea loc o anchetă a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, după ce un dulap a căzut peste un elev în vârstă de 8 ani, într-o școală din capitală.

Author: Alina Raducu luni 17 mai 2021 , 13:14

Reacția Ministrului Educației după ce un dulap a căzut peste un elev într-o școală din Capitală
Reacția Ministrului Educației după ce un dulap a căzut peste un elev într-o școală din Capitală[Sursa foto: Facebook Sorin Cîmpeanu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un dulap din sala de clasă a căzut peste un copil în vârstă de 8 ani, incidentul s-a produs, luni, într-o școală din București, copilul a fost transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.

Ce a declarat Sorin Cîmpeanu, după ce un dulap a căzut peste un elev într-o școală din București?

Ulterior, Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă va fi efectuată o anchetă în cazul acestui incident.

"E absolut regretabil acest incident, dar pot să vă spun că la Spitalul Grigore Alexandrescu copilul se află pe mâini bune", a declarat ministrul.

Reacția Ministrului Educației după ce un dulap a căzut peste un elev într-o școală din Capitală
Reacția Ministrului Educației după ce un dulap a căzut peste un elev într-o școală din Capitală[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ministrul Educației anunță că toți elevii vor putea merge la școală după scăderea ratei de infectare sub 1 la mie

“Evident că trebuie să fie o cercetare, dincolo de cercetarea internă pe care trebuie să o facă Inspectoratul Şcolar al municipiului Bucureşti există o cercetare făcută de organele de poliţie.

Obligatoriu!. Astfel de lucruri trebuie să fie clarificate pentru a vedea în responsabilitatea cui se găsesc aceste lucruri de ordin administrativ care de multe ori nu beneficiază de atenţia cuvenită, să se aplice sancţiunile de rigoare în aşa fel încât să nu se mai repete astfel de situaţii”, a transmis Cîmpeanu.

Conform spuselor ministrului, va avea loc o cercetare amănunțită, pentru ca situația să fie clarificată și pentru a se găsi vinovații.

"O cercetare făcută de organele de poliție. E obligatoriu. Astfel de lucruri trebuie clarificate pentru a vedea în responsabilitatea cui se găsesc aceste lucruri de ordin administrativ care de multe ori nu beneficiază de atenția cuvenită, să se aplică sancțiunile de rigoare, să nu se mai repete", a mai adăugat Cîmpeanu.

Citeste si: Alt risc mortal în pandemia de coronavirus. Cum poți să faci accident vascular sau infarct fără să ai COVID-19

Astfel, polițiștii urmează să deschidă un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si