Record incredibil la Exatlon! O jumătate din populaţia Mexicului a urmărit un live pe Instagram din Dominicană!

Un record incredibil a fost stabilit de concurenţii de la Exatlon Mexic.

vineri 23 noiembrie 2018 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Concurenţii din Mexic au fost protagoniştii unei premiere în istoria show-ului Exatlon: au intrat live pe Instagram şi au dialogat cu fanii. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, în condiţiile în care formatul show-ului presupune izolarea totală a participanţilor. Totuşi, în acest sezon s-a fătu o excepţie iar după un joc de comunicare câştigat, Faimoşii din Mexic au putut dialoga cu fanii.

Bomba abia acum vine.

Audienţa momentului a fost una cu mult peste aşteptări. Din capturile realizate pe conturile de socializare oficiale Exatlon se vede că peste 60 milioane de oameni au intrat în direct să-i vadă pe Faimoşii de la Exatlon.

Cifra este cu adevărat impresionantă şi reprezintă aproximativ o jumătate din populaţia Mexicului (sau de trei ori populaţia României). Pe de altă parte, Exatlon este un format extrem de popular în America Latină şi cu siguranţă printre ”instagramişti” s-au numărat şi mulţi fani din alte ţări unde Exatlon a avut succes, inclusiv din Statele Unite sau România.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si