Uleiul cu care va fi încoronat Regele Charles al III-lea a fost făcut chiar de un farmacist, în secret, în orașul Hull din centrul Marii Britanii.
Acesta va fi încoronat în luna mai, atunci când Marea Britanie se pregătește de sărbătoare.

Citește și: Prima țară care vrea să scape de Regele Charles. Renunță la monarhie și devine republică

Mark Hutton este numele creatorului de ulei al regelui Charles al III-lea și conține rețeta din Biblie, smirnă, scorțișoară și ulei de măsline.

Acest ulei va fi păstrat în sticle de plastic sigilate și va fi ținut în pivnița farmaciei John Bell&Croyden.

„Ştiu că este un secret, dar pentru mine să fac acest ulei de încoronare, nu doar ca farmacist, ci şi ca fost om al bisericii, povestea şi sensul lui, a meritat”, a spus Mark Hutton.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Craig Hamilton-Parker, omul care a prezis moartea Reginei Elisabeta, șochează din nou: „Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța”

Prima țară care vrea să scape de Regele Charles. Renunță la monarhie și devine republică

Regele Charles al III-lea ar putea pierde în curând una dintre țările în care este încă șef de stat. Este vorba de o țară insulară din Marea Caraibilor, aflată sub dominație britanică din secolul al XVII-lea și devenită independentă din 1962.  

Citește și: Regele Charles al III-lea va fi încoronat cu coroana realizată pentru regele Charles al II-lea. A fost făcută în urmă cu mai bine de trei secole

Această decizie a fost de mult în centrul discuțiilor, prim-ministrul ridicând problema în dialogul cu ducele și ducesa de Cambridge când aceștia au vizitat Jamaica în martie 2022.

Citește și:  VIDEO- Cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare, inclusiv în România

Problema pare acum să avanseze, premierul Holness spunându-i ministrului Afacerilor Legale și Constituționale, Marlene Malahoo Forte: „Vă rog să mergeți înainte cu viteză și promptitudine în această chestiune”, potrivit unui raport al ziarul jamaican The Gleaner.

Regele Charles al III-lea va fi încoronat cu coroana realizată pentru regele Charles al II-lea. A fost făcută în urmă cu mai bine de trei secole

În Marea Britanie au început pregătirile pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Evenimentul va avea loc care pe data de 6 mai 2023. Coroana istorică a Sfântului Edward a fost transferată din Turnul Londrei, unde este, în mod obişnuit, expusă publicului, într-un atelier secret, pentru ajustările necesare. Aceasta a servit, ultima dată, la încoronarea reginei Elisabeta a II-a, în anul 1953. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si