Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

Rețetă negresă de post. Negresa de post este una dintre cele mai dorite rețete. Este foarte ușor de preparat și sunt necesare doar câteva ingrediente.

Author: Alexandra Bercea miercuri 01 martie 2023 , 17:53

Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rețetă negresă de post. Negresa de post este un deliciu pentru toți cei care sunt hotărâți să țină post.

Se prepară în câteva minute și cu siguranță toți pofticioșii vor fi înnebuniți după această rețetă!

Ingrediente negresă de post

Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

1 cana zahar
– 1 cana apa
– 1/2 cana ulei
– 4 linguri cu gem sau dulceata

Citește și: Tort de post rețetă: Cel mai delicios desert pentru zilele de naștere!

– 3 linguri cacao
– o mana de nuci pisate (merge si cocos daca nu aveti nuci)
– o lingurita rasa de praf de copt (praful de copt poate fi inlocuit cu bicarbonat stins cu zeama de lamaie)
– 2 cani faina
– stafide (sau mere, prune, caise uscate)

Citeste si: Salariul minim crește semnificativ în unele domenii! Ce angajați se vor bucura de venituri mai mari: ,,Cât mai repede cu putință”- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Pentru glazura:
6 linguri zahar pudra
2 linguri cacao
2 linguri ulei
2 linguri si jumatate de apa clocotita

Mod de preparare negresă de post

Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

Toate ingredientele se amestecă până se obține o cremă, apoi aceasta se pune în tava unsă și tapetată cu făină. Compoziția se coace la foc potrivit timp de 30-35 de minute.

Deasupra se poate pune nucă pisată sau o grazură de ciocolată.

Pentru grazură, zahărul se amesteca cu cacao, apoi se adaugă uleiul și se mai amestecă până devine omogen. Se pune apa clocotită și se toarnă peste prăjitură. Este recomandat ca prăjitura să se taie când s-a răcit, iar Negresa de post este gata să fie servită.

Citește și: Tort de post rețetă: Cel mai delicios desert pentru zilele de naștere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si