VIDEO - Ea este tânăra care a câștigat o mașină la ”Roata Norocului”: ”Nici nu am realizat, la câte emoții erau atunci”

După un joc senzațional la ”Roata Norocului”, o tânără din Buzău a câștigat marele premiu, o mașină. Copleșită de emoții, Adriana Ramona Radu a venit să-și ia în primire mașina. Alături de ea, a fost și fetița ei, Patricia.

Webeditor: Mircea Pop luni 10 ianuarie 2022 , 14:18

Ea este tânăra care a câștigat o mașină la ”Roata Norocului”: ”Nici nu am realizat, la câte emoții erau atunci”

Ea este tânăra care a câștigat o mașină la ”Roata Norocului”: ”Nici nu am realizat, la câte emoții erau atunci”

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emoțiile au năpădit-o pe Adriana Ramona Radu când a venit să își ridice premiul, o mașină, pe care n-a crezut că o va câștiga, după un joc intens la ”Roata Norocului”.

- Felicitări!

- Mulțumesc frumos!

- Aceasta este cheia, să o stăpâniți sănătoasă, să vă bucurați de ea!

- Mulțumesc mult de tot!

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Connect-R, dezvăluiri inedite la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „M-am drogat foarte mult timp. Mă dureau organele în mine!”

”Nici nu am realizat, la câte emoții erau atunci. De fapt, mai mult o stare de șoc, nu emoții. Cred că am realizat abia după o săptămână, două, că ea o să vină”, spune Adriana.

Roata Norocului, la Kanal D

Roata Norocului, la Kanal D

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

”Roata Norocului”, la Kanal D

A simțit însă în fiecare clipă presiunea din concurs: ”Nici nu știu dacă a fost ușor sau greu, știu doar că îl auzeam la un moment dat pe Bursucul când spunea: haide, spune, haide, spune! Aveam momente când nu știam unde sunt, ce fac, cum mă cheamă”.

 

Norocul s-a legat de la început de buzoiancă. Deși nu a vrut să se înscrie în concurs, altcineva a făcut-o pentru tânăra in varsta de 30 de ani.

Cum a ajuns la ”Roata Norocului”

”Am avut o colegă de la muncă, l-a înscris pe soțul ei, și tot îmi spunea să mă înscriu. Zic: nu, nu mă înscriu, că am emoții și mi-e că o să pic peste roată, acolo, o să mă fac una cu pământul și nu vreau. Și până la urmă, o altă persoană, a făcut ca eu să mă înscriu”, povestește Adriana.

Citeste si: Kanal D, lider de piață vineri, cu serialul “Fiica Ambasadorului”

Fericita câștigătoare a transmis un mesaj pentru cei care vor să participe la concursul Roata Norocuui de a Kanal D: ”Să se înscrie și să vină cu curaj, dacă pot să spun așa, este totul pe bune. Este chiar o emisiune foarte frumoasă”.

Citeste si: Aproape 2 milioane de telespectatori, cu ochii pe serialul „Fiica Ambasadorului”. Kanal D, lider de audiență la nivelul întregii țări


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si