VIDEO | Connect-R, dezvăluiri inedite la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „M-am drogat foarte mult timp. Mă dureau organele în mine!”

Artistul Connect-R a vorbit în premieră despre dependența de droguri cu care s-a luptat timp de 7 ani, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

Author: M.A. luni 10 ianuarie 2022 , 14:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„M-am drogat foarte mult timp”

În vârstă de 39 de ani, solistul Connect-R a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit în perioada în care consuma droguri pentru a putea face față numărului mare de concerte la care era solicitat. 

Connect-R spune că timp de șapte ani a fost dependent de cocaină. Consuma substanța interzisă alături de colegii lui de cântări. 

Citeste si: Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai, într-un interviu de colecție, duminică de la 22:00, la Kanal D- „Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”

M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocain ă  și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea

lipsurile l ăs ate de oboseal ă,  pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână.  Eram foarte obosiți și când trăgeam c â te o linie de cocain ă, până dimineața eram for ță. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam”,  a spus Connect-R la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

„Mă dureau organele!”

Artistul spune că a ajuns să consume substanțe interzise din cauza stresului la care era supus. Totodată, a avut de suferit din cauza drogurilor, efectele asupra corpului său fiind unele devastatoare. "Te trezeai cu palpitații de la cocaină!", a mai spus Connect-R.

Citeste si: VIDEO| Povestea lui Johny Romano- din Ferentari în topuri

Cred că din 2009 până în 2015, cam așa...o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Era o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”,  a mai completat artistul în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D. 

Deși sunt ani buni în care a renunțat la droguri, Connect-R a recunoscut faptul că mai fumează iarbă uneori, în scopuri recreative. 

Citeste si: Se recăsătorește Connect-R cu Misha? Artistul a divorțat, dar continuă să locuiască cu fosta soție: "Nu eu sunt responsabil pentru fericirea ei"

VIDEO- Urmărește afirmațiile făcute de Connect-R în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si