Românul în vârstă de 33 de ani a fost arestat joi și s-a prezentat în fața instanței îmbrăcat într-un hanorac gri și pantaloni de jogging gri. Acesta a comunicat prin intermediul unui interpret român pentru a-și confirma numele, adresa și data nașterii. 

Presupusul vinovat a rămas în picioare pe tot parcursul audierii de cinci minute cât timpp un consilier juridic a citit acuzațiile la Curtea de Magistrați din Nottingham. 

Citeste si: Ce mesaj bizar a primit Adela pe telefonul ei după moarte?! Tatăl agentei este militar de carieră, implicat în politică

Acuzațiile

Procurorul Callum Morris susține că românul este acuzat de „ cea mai gravă dintre infracțiuni ”.  Săptămâna trecută, sâmbătă dimineață, unul dintre vecinii celor două victime a găsit cadavrul femeii, despre care se spune că este un pilon al comunității locale din Langwith Junction din Derbyshire, și pe Ken, consilierul orașului Shirebrook, în casa lor, relatează Antena3.

Citeste si: Un medic a omorât un deținut și a torturat alte 18 persoane. Totul s-a întâmplat în penitenciar

De unde este principalul suspect

Românul, pe numele său, Vasile Culea, vine potrivit paginii sale de Facebook, din Oltenița. Acesta a fost arestat la domiciliul în Church Warsop, Nottinghamshire, la primele ore ale dimineții, joi. 

Church Warsop este la trei mile de orașul Langwith Junction din Derbyshire, unde se presupune că a avut loc crima.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Profilul său de Facebook arată că locuiește în Mansfield, Nottinghamshire și este cunoscut sub numele de Vasy.

Potrivit The Daily Mail acesta a fost ultima oară în orașul său natal în 2015. 

Citeste si: Adela suferea de depresie. Polițista era schimbată total și toată familia observase

Sentința finală în cazul tânărului care și-a ucis fosta profesoară de matematică. Bărbatul va petrece 11 ani în spatele gratiilor

Tribunalul Prahova a decis condamnarea, vineri, pentru tânărul care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică cu un cuțit. 

Tânărul care și-a înjunghiat mortal fosta profesoară de matematică a primit o sentință de 11 ani și două luni de închisoare, fiind găsit vinovat de tentativă de omor. Tribunalul Prahova s-a pronunțat vineri, 21 ianuarie a.c., după șapte amânări ale cazului. 

Chiar și în aceste condiții, sentința nu este una definitivă. Tânărul în vârstă de 25 de ani se află în aceste momente în arest preventiv.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV| Ce a cerut din spatele gratiilor Ahmed Sami el Bourkadi, marocanul suspectat că a ucis doi studenți în Iași

Tânărul are antecedente în posesia de arme albe

A.N. a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pe 20 iunie 2019, acuzat fiind de tentativă de omor. Tânărul, fost elev al liceului „Spiru Haret” din Ploiești, și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică în abdomen, în fața cancelariei.

După ce a fost prins de un echipaj de jandarmi, asupra sa s-au găsit o sticlă cu alcool și mai multe arme albe, topoare, ciocane.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Anterior, în 2017, A.N. a fost judecat pentru amenințare și port ilegal de armă albă, fiind condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare.

În timpul acestui proces, colegul său de școală amenințat cu cuțitul și-a retras plângerea, iar el a rămas doar cu un cap de acuzare, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, relatează   Adevărul.

Citeste si: O româncă a fost reţinută în Spania. Femeia avea 8 mandate de arestare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si