Romanca miliardara din India deschide o fabrica de bauturi racoritoare! Cum arata investitia Ancai Verma

Anca Verma, sotia romanca miliardarului indian Abhishek Verma, vrea sa sparga piata asiatica cu o noua bautura racoritoare.

Radu Constantin, duminică 14 ianuarie 2018 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Galateanca Amca Verma (Neacsu pe numele de fata) si sotul ei, miliardarul indian Abhishek Verma, se pregatesc sa inaugureze o fabrica ce va produce bauturi racoritoare pentru piata indiana. Cladirea este in acest moment ridicata si in prezent a ajuns la etapa de dotare cu utilaje necesare inceperii productiei. Pentru ca in India, totul se intampla mai repede, prima sticla de „Olialia” ar trebui sa iasa de pe poarta fabricii in luna februarie.

In plus, cei doi au intrat puternic si pe piata alimentara. Sub acelasi brand, Anca si Abhishek au inaugurat deja o linie de productie pentru „Pan Masala”, un fel de amestec de seminte extrem de popular in India, consumat ca un foarte bun digestiv. Cei doi sunt in discutii sa construiasca si un aeroport in Maldive.

Galateanca, casatorita de mai multi ani cu afaceristul indian, este considerata una dintre cele mai bogate si influente femei din India. In urma cu cativa ani, averea familiei Verma era evaluata de Forbes la peste 3 miliarde dolari. Sotul romancei a facut bani din comertul cu arme, dupa care i-a reinvestit in diverse alte afaceri. 

Te-ar putea interesa si