Romanul care a dat in judecata Hollywood-ul, marturii din sala de judecata: "Ii fac de ras cu dovezile lor! Este un spectacol"

Romanul care a dat in judecata 5 producatori de la Hollywood, pe care i-a acuzat ca i-au plagiat scenariul pentru super-productia „Escape Plan”, a povestit cum a fost la ultima infatisare de la Tribunalul Bucuresti.

Radu Constantin, joi 22 iunie 2017 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urma cu 3 zile a avut loc o noua infatisare in procesul pe care romanul Lucian Ciuchita l-a intentat mai multor producatori si case de productie de la Hollywood. Ciuchita sustine ca un manuscris care i-ar apartine a ajuns la americani prin intermediul unui regizor romano-american, care i-a promis ca-l va propune pentru un film. Un an mai tarziu, scriitorul avea sa-si recunoasca pasaje intregi din scenariul sau in productia „Escape Plan”, care ii are in rolurile prinmcipale pe Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone.

Pe 20 iunie, cele doua parti s-au intalnit din nou in instanta, iar Ciuchita a povestit cum a avut loc confruntarea, din punctul lui de vedere. „Banuiesc ca ati asteptat acest raspuns, sa aflati ce s-a intamplat in sala de judecata. Ca de fiecare data, ii fac de ras in direct cu dovezile lor. Nu uitati ca o parte dintre ele fac deja obiectul unui proces penal pentru fals si uz de fals. Cu acelasi tupeu de neimaginat, avocatii de la Wolf Thiess si, bineinteles, avocatul de la Liner LLP Los Angeles, au mintit de au inghetat apele... Toti radeau de ei, avocatii din sala stiu ca am dreptate, m-au sprijinit de cateva ori. Este un spectacol pe care nu vor sa-l piarda si ma apreciaza foarte mult pentru modul exemplar prin care le tin piept acestor indivizi”, a scris Ciuchita pe contul lui de Facebook.


In cadrul procesului, producatorii americani au prezentat instantei o declaratie semnata de Arnold Schwarzenegger, pe care, insa, Lucian Ciuchita a contestat-o, sustinand ca a fost falsificata.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si