Cele trei persoane au fost găsite sub ruinile din Hatay, la 13 zile de la producerea seismului cu magnitudinea de 7,8 grade.

Trei supraviețuitori au fost găsiți sub dărâmăturile unei clădiri prăbuşite în Hatay

Printre aceștia se află și un copil care a stat blocat sub ruine timp de 296 ore, potrivit, agenţiei Anadolu. 

Citește și: Trupul fotbalistului ghanez Christian Atsu a fost găsit sub ruinele din Turcia

Mustafa și Mehmet în vârstă de 33, respectiv 26 de ani, au fost salvați de sub dărâmături de către un adolescent. Ei au fost transportați la spital, unul dintre aceștia fiind în stare gravă.

Un supravieţuitor a fost descoperit la 278 de ore după seism

Echipele de salvatori din Turcia continuă căutările, iar deși șansele de supraviețuire scad de la o oră la altă, un supravieţuitor a fost descoperit la 278 de ore după seism.

Citește și: Mireasa și mirele au murit în noaptea nunții în cutremurul din Turcia. Povestea tragică a cuplului Elif și Halil Ibrahim

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătăţii, Fahrettin Koca. Supraviețuitorul ar fi un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Un supravieţuitor a fost descoperit la 278 de ore după seism

Este vorba de Hakan Yasinoglu, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a fost descoperit în cea de-a 12-a zi după cutremurul devastator.

Citește și: VIDEO- O altă echipă de salvatori români care au ajutat la operațiunile de salvare din Turcia, revine în țară

Bărbatul a fost găsit sub ruinele unei clădiri din provincia Hatay, situată în apropiere de graniţa cu Siria, unde se află oraşul Antakya.

Peste 41.000 de persoane și-au pierdut viața în urma cutremurului în Turcia și Siria

Șansele de supraviețuire au scăzut considerabil, temperaturile fiind destul de scăzute pe timpul nopții, în această perioadă din an.

Citește și: Mai multe stații seismice și GPS au fost instalate în patru localități din județul Gorj

La nici două săptămâni după cutremurele de peste 7 grade, un alt cutremur s-a produs astăzi, 17 februarie, cu o magnitudine de 6,1 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si