Călătoria roventurienilor are, de data aceasta, ca destinație Jurilovca și ale sale nestemate înșirate pe malul unui fabulos complex turistic. Preferate de tot mai mulți turiști, căsuțele din buza bălții te cuceresc negreșit.

Prima zi de relaxare se imbină perfect cu momentul artistic tradițional al lipovenilor din Jurilovca astfel că tabloul acestei zile să devină o capodoperă. Tot aici, tainele pescarilor din buza Deltei ne vor aduce la masă, câte ceva din belșugul apei.

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Periplul ROventura continuă prin “țara viei și-a vinului”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Spectaculosul loc acesta, unde se spărgeau, demult, valurile Mării Negre este, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase locuri din România!

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vedem cum tezaurul de tradiții nord dobrogean își etalează valoarea cu încă o bijuterie culinară de neegalat.

Citeste si: Sâmbata, la “ROventura”, popas în Borlești, o străveche vatră de istorie şi tradiție din inima Moldovei

Atmosfera în care ne vom afla, prin intermediul ”ROventura” pare unică dar, din fericire, e repetabilă, pentru că gazdele noastre oferă astfel de experiențe oricui vrea să le guste.

Nu ratați o ediție inedită ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si