Sărbătoare mare luni. Cui trebuie să-i spui ”La mulți ani”. Milioane de români poartă aceste nume

Sfinții Adrian și Natalia. Pe data de 26 august este mare, mare sărbătoare la români! În fiecare an, sunt prăznuiți doi mari sfinți importanți și este un bun prilej pentru a le spune celor dragi ”La mulți ani”.

R.B., duminică 25 august 2019 , 11:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Sfinții Adrian și Natalia. Pe data de 26 august, creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Adrian și Natalia, așa că dacă ai pe cineva drag ce poartă aceste prenume, este cazul să le transmiți cele mai frumoase urări! Mucenicul Adrian şi soţia lui Natalia au trăit în cetatea Nicomidiei, pe vremea împărăţiei lui Maximian, potrivit crestinortodox.ro.

  Citeste si: VIDEO | Imagini incredibile cu Înaltpreasfințitul Teodosie. Ce spun psihologii despre slujba din macara

  Rugăciunea pentru Sfinții Adrian și Natalia, care îți va aduce înțelegere în casă

  Sfinții Adrian și Natalia. "O, sfinţită pereche, Sfinţilor Mucenici Adrian şi Natalia, fericiţilor soţi şi vitejilor pătimitori! Auziţi-ne pe noi, care ne rugăm vouă cu lacrimi, şi trimiteţi asupra noastră toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre, şi rugaţi-L pe Hristos Dumnezeu să ne miluiască şi să facă cu noi după îndurările Sale, ca să nu pierim în păcatele noastre.

  Citeste si: VIDEO | Credincioșii s-au rugat astăzi la racla care adaposește un fragment din brâul Măicii Domnului

  Sfinții Adrian și Natalia. Aşa, Sfinţilor Mucenici primiţi glasul rugăciunii noastre, şi izbăviţi-ne cu mijlocirile voastre de foamete, de molimă, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie, de năvălirea celor de alt neam şi de războiul cel dintre noi, de moartea năprasnică şi de toate nevoile, necazurile şi bolile, ca pururea fiind întăriţi cu rugăciunile voastre sa preaslăvim pe Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună şi Celui Fără de început al Său Părinte şi Preasfântului Duh, în vecii vecilor. Amin", este rugăciunea pe care o spun oamenii pentru înţelegere în familie, în ziua de 26 august.

  Citeste si: Diagnostic crunt pentru Viorel Lis. De ce boală suferă fostul primar


  Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
  Abonează-te pe

  Partenerii nostri
  kanald.ro
  Alexandru Zănoagă la Survivor România 2021? Ce spune fostul concurent de la... Alexandru Zănoagă la Survivor România 2021? Ce spune fostul concurent de la "Puterea dragostei"
  demamici.ro
  Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
  b1.ro
  Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de... Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de acolo. Ce este, de fapt
  monitorulcj.ro
  O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar
  infoactual.ro
  Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele... Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele imaginației!
  infoactual.ro
  Ziua 21, anul 21, secolul 21! Mihai Voropchievici explică: Acţionează întotdeauna... Ziua 21, anul 21, secolul 21! Mihai Voropchievici explică: Acţionează întotdeauna asupra psihicului
  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si