Şeful Inspectoratului Şcolar Bucureşti, anunț important pentru elevi și părinți

Şeful Inspectoratului Şcolar Bucureşti a declarat că este clar pentru toată lumea că, la numărul actual al infecţiilor cu COVID, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă o să voteze luni prelungirea funcţionării şcolilor în online.

Mircea Pop, sâmbătă 31 octombrie 2020 , 12:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Inspectorul şcolar general al municipiului Bucureşti, Ionel Puşcaş, consideră că, având în vedere numărul ridicat al infectărilor cu noul coronavirus, "este clar pentru toată lumea" că începând de luni va fi votată prelungirea scenariului roşu pentru unităţile didactice din Capitală.

Citeste si: Anunț important: Nicușor Dan a spus ce se va întâmpla cu școlile din București. Vor rămâne sau nu închise

"Cu privire la întrebările despre modul în care o să ne desfăşurăm activitatea luni şi în zilele următoare ..... cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic şi la numărul actual al infecţiilor cu covid, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă o să voteze luni prelungirea funcţionării şcolilor în online”, a transmis sâmbătă, pe Facebook, şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Elevii nu se vor întoarce în clase

De altfel, instituţia a transmis, vineri, că în urma discuţiilor cu oficialii Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei, s-a constatat că se menţine rata de infectare de peste 3 la o mie de locuitori în Bucureşti, iar în acest context ISMB a propus Prefecturii Municipiului Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, luni, 2 noiembrie.

Citeste si: Orban: „Am depăşit 50.000 de teste capacitate de testare”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si