“Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar. Nu ne permitem sa amplificăm acestă boală. În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemiei, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târg de Crăciun.

Primăria va fi într-un parteneriat cinstit comercial cu operatori privați, va pune spațiul la dispoziție, vor plăti o chirie și se vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale.

E o chestiune comercială, în care niciodată Primăria nu plătește nimic, ăsta este modul în care o să o facem de cum încolo.

Nicușor Dan consideră că din punct de vedere sanitar România se află pe ”marginea prăpastiei”

Din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei. Noi, Bucureștiul, opinia mea fermă este că nu trebuie să avem un târg de Crăciun în această iarnă”, a declarat Nicușor Dan.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”- wowbiz.ro

Citeste si: Ce a descoperit Nicușor Dan în prima zi ca edil general al Capitalei (VIDEO)

Citeste si: Gabriela Firea îi cere noului prefect al Capitalei să redeschidă școlile din București

Banii ce puteau fi alocați organizării târgului de Crăciun vor fi folosiți pentru urgențe medicale

În urmă cu o lună, edilul declarase că este puţin probabil ca Primăria să mai aloce bani pentru târgurile de Crăciun sau de Paşti, pentru că banii trebuie direcţionaţi către urgenţe.

Sursa: Digi 24


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si