Senatoarea Diana Șoșoacă, un nou scandal în direct la TV. "Sunteţi o nesimţită ordinară!”

Senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din formațiunea politică AUR, a fost protagonista unui nou scandal în direct la TV. De data aceasta, s-a certat cu jurnalistul Grigore Cartianu.

Author: Razvan Ilie miercuri 24 februarie 2021 , 14:40

diana sosoaca
Scandalul dintre Diana Şoşoacă şi Grigore Cartianu a plecat de la acţiunile publice ale senatoarei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Senatoarea Diana Șoșoacă a părăsit o emisiune TV, marți seara, după ce a intrat în coliziune verbală cu jurnalistul Grigore Cartianu.

Rețeta audienței este garantată cu Diana Șoșoacă în studioul unei televiziuni. Scandalul de ieri a avut loc în cadrul unei emisiuni de la Realitatea Plus, iar cei doi s-au contrazis pe mai multe teme, inclusiv problema minerilor din Valea Jiului.

Citeste si: Cine este, de fapt, mama Dianei Șoșoacă. Ce meserie are femeia

Diana Șoșoacă: Am fost bătută şi de jandarmi şi de mineri 

Scandalul dintre Diana Şoşoacă şi Grigore Cartianu a plecat de la acţiunile publice ale senatoarei, inclusiv de la situaţia minerilor din Valea Jiului. Şoşoacă a declarat că a participat la mineriada din 25 septembrie 1991, unde a fost bătută de mineri şi de jandarmi, potrivit Adevarul.ro.

„Vorbeşte un om care a fost bătut şi de jandarmi şi de mineri. Îmi aduc foarte bine aminte, că aveam 15 ani jumătate, când eram cu capul în jos şi mi se dădea efectiv în spate cu bate am observat nişte pantofi de lac. Minerii nu au pantofi de lac, deci cine era acolo între minerii aceştia? Aia a fost o lovitură de stat, şi-au bătut joc de mineri”, a spus Diana Șoșoacă.

În momentul în care Grigore Cartianu a vrut să intervină în dialogul cu senatoarea Diana Şoşoacă, aceasta a intrat într-un conflict direct cu jurnalistul şi totul a degenerat. Senatoarea a intervenit în dialogul cu jurnalistul: „ Am să vă rog să vă limitaţi limbajul, dacă tot sunteţi jurnalist. Mie nu îmi spuneţi că sunt neadevăruri !”, a spus Şoşoacă.

Citeste si: VIDEO- Senatoarea Diana Șoșoacă, un parlamentar prezent la toate protestele

"Sunteţi o nesimţită. O nesimţită ordinară!”

Diana Şoşoacă l-a acuzat pe Cartianu că este plătit de USR. „Asta e o calomnie!” a replicat jurnalistul. Punctul culminant a fost atunci când Diana Şoşoacă a citit un articol din presă despre Grigore Cartianu, unde se spunea că jurnalistul „îşi trage rădăcinile” din fosta Securitate şi că „de-a lungul timpului a supt de la Voiculescu, apoi de la Patriciu, acum a devenit mulgătoarea USR. Putoarea la putoare trage”.

„Nu vă e ruşine să invocaţi aceste minciuni? Cum adică Securitate? Sunteţi o nesimţită. O nesimţită ordinară!” a spus vădit nervos Grigori Cartianu, timp în care au început să vorbească unul peste celălalt. În cele din urmă, Diana Șoșoacă a părăsit studioul TV.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si