Dacă ai dat startul carierei de antreprenor, ai un birou de consultanță sau un cabinet medical, acest set te va ajuta să îți organizezi perfect documentele cu care lucrezi. Orice spațiu de muncă în care sunt utilizate documentații importante, cărți tehnice, contracte, planșe sau alte acte poate fi excelent sistematizat cu ajutorul acestor piese folosite cu succes în toate domeniile de activitate.  

Citește și: Actorul principal din "Singur Acasă 3", de nerecunoscut după ce a renunțat la filme și face muncă de birou

Datorită caracteristicilor deosebit de practice, acestea sunt în prezent achiziționate de numeroase firme din mediul business. Succesul de care se bucură seturile alcătuite din fiset metalic și clasificator este deja dovedit de sondajele de piață, iar interesul pentru aceste articole este în continuă creștere. Dacă îți dorești să reamenajezi spațiul de lucru sau vrei să îți îmbunătățești confortul la locul de muncă, acest set este soluția salvatoare!  

Scapă de grija depozitării documentelor! 

Cele două structuri metalice te pot scăpa de grija depozitării actelor! Clasificatorul, livrat în stare asamblată, dotat cu 4 sertare ce pot susține până la 20 kg fiecare și fișetul livrat, de asemenea, în stare asamblată, dotat cu 4 rafturi ce pot susține până la 50 kg/poliță îți vor înlesni evident activitatea.  

Seturile sunt disponibile în 2 mixuri de culori foarte îndrăgite de cumpărători, respectiv gri- roz deschis și gri- albastru, menite să aducă un vibe pozitiv încăperii în care sunt amplasate.

Contrastul prietenos dintre aceste nuanțe contribuie la obținerea unui ambient extrem de plăcut și motivant, aspect important în sporirea performanțelor.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Două românce au reușit să facă celebre costumele populare peste ocean

Dimensiunile sunt potrivite pentru orice încăpere, cele două piese de mobilier completându-se armonios. Poți opta pentru un clasificator cu dimensiunile de 460x620x1325 mm (LxlxH) și un fișet metalic cu dimensiunile de 800x350x1800 mm, ambele fabricate din oțel de înaltă calitate, foarte rezistente și durabile în timp. 

Seturile de fișet metalic și clasificator răspund nevoilor unui număr din ce în ce mai mare de birouri!

Seturile de fișet metalic și clasificator răspund nevoilor unui număr din ce în ce mai mare de birouri!

Compartimentare profesională pentru un business bine organizat 

Compartimentarea modernă garantează o sistematizare inteligentă a documentelor. Clasificatorul este echipat cu sertare culisante prevăzute cu șine pentru depozitarea dosarelor suspendabile A4, iar capacitatea de încărcare a acestuia este de aproximativ 50-60 de dosare suspendabile pe sertar. Având în vedere dimensiunile sale, clasificatorul este prevăzut și cu un sistem anti-răstunare “ANTI-TILT”, ce nu permite deschiderea simultană a două sau mai multe sertare.  

Modelul de fișet metalic din acest set este prevăzut cu 4 polițe reglabile pe înălțime, ceea ce permite recompartimentarea spațiului său interior în funcție de obiectele ce urmează să fie depozitate. Datorită acestei caracteristici eficiente, mobilierul poate fi sistematizat astfel încât până și cele mai voluminoase bibliorafturi sau cutii de arhivare să încapă în poziție verticală.  

Citește și: VIDEO- Beneficii inedite la locul de muncă. Angajații au voie să vină la birou cu animalele de companie

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cele două piese sunt vopsite în câmp electrostatic, garantând rezistența vopselei în timp, fără a exista riscul de a se desprinde sau de a căpăta un aspect inestetic. Mai mult decât atât, clasificatorul este acoperit și cu un strat de vopsea ignifugă rezistentă cel puțin o oră la foc deschis.  

Investește într-un set compus din clasificator și fișet metalic, iar biroul tău va fi amenajat impecabil! Ansamblul este ideal pentru orice birou și orice activitate, aducând numeroase beneficii utilizatorilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si