Florin Piersic trece prin momente grele. Maestrul a fost operat de urgență din cauza unei probleme medicale ce risca să-i pună viață în pericol. Ce s-a întâmplat cu marele actor și cum se simte în acest moment, știe colega mea, Silvia Cseh, a transmis Simona Pătruleasa.

Florin Piersic, operat de urgență

Florin Piersic este internat aici la Spitalul Militar din Cluj Napoca.

A fost operat și acum se află sub supravegherea strictă a medicilor. În urmă cu câteva zile, maestrul Florin Piersic a început să se simtă rău și a fost dus de urgență aici la spital. Medicii au constatat că este vorba de o infecție, care ulterior a fost localizată la nivelul unuia dintre genunchi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește și: Florin Piersic, internat de urgență în spital! Actorului i s-ar fi făcut rău pe scenă

Este foarte posibil ca problema să fie exact în locul în care a fost operat și în urmă cu patru ani. Marele actor se află acum internat într-o rezervă a

Spitalului Militar pe secția de ortopedie. Reprezentanții spitalului au confirmat acest lucru, însă despre starea actorului va vorbi familia care îi este alături în aceste momente.

Florin Piersic a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie. Atunci a jucat piesa ,,Străini în noapte'', alături de Medea Marinescu, la Sibiu. Actorul în vârstă de 88 de ani va lipsi o perioadă de pe scenă, dar publicul îl așteaptă din nou la spectacolele care l-au consacrat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si