Simona Gherghe a câștigat la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul în care era acuzată de defăimare, dar medicul care a dat-o în judecată se duce la CEDO EXCLUSIV

De șase ani, medicul Gabriel Simiciuc își caută dreptatea prin tribunale, după ce imaginea i-a fost lezată în emisiunea tv a Simonei Gherghe.

Author: Petru Luca vineri 25 septembrie 2020 , 21:18

Gherghe
Procesul Simonei cu doctorul Simiciuc durează de 6 ani
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De șase ani, medicul Gabriel Simiciuc își caută dreptatea prin tribunale, după ce imaginea i-a fost lezată în emisiunea tv a Simonei Gherghe. Doctorul bârlădean a câștigat în 2018 câte 2000 de euro daune de la Antena 1 și de la Simona Gherghe,

dar și de la femeia care l-a acuzat pe Simiciuc că i-ar fi îmbolnăvit băiatul, însă Curtea de Apel Iași a întors decizia, hotărând ulterior că prezentatoarea și postul tv nu se fac vinovați de acuzațiile aduse.   

Citeste si: Lovitură devastatoare pentru iubita lui Liviu Dragnea! Irina Tănase a rămas fără locul de muncă de la biroul de mediere: „Acest mediator nu are drept de exercitare” EXCLUSIV

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Foarte hotărât să meargă până în pânzele albe pentru a-și găsi dreptatea, doctorul Simiciuc s-a adresat la începutul lunii iulie anul curent Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), care a admis recursul extraordinar al medicului bârlădean, după ce a considerat că instanța de apel a interpretat eronat legea răspunderii delictuale în cazul pârâților. 

Gherghe
Simona Gherghe a câștigat la ÎCCJ, dar e amenințată cu CEDO

Ieri, însă, atunci când dosarul a ajuns din nou pe masa judecătorilor ÎCCJ, instanța a stabilit că Simona Gherghe nu se face vinovată de acuzațiile aduse! Și totuși, deși profund dezamăgit de verdictul Înaltei Curți de Casație și Justiție, care inițial îi dăduse speranțe, medicul Gabriel Simiciuc este hotărât să nu renunțe, dar așteaptă acum motivarea instanței.

Medicul care consideră că Simona Gherghe i-a lezat imaginea va merge la CEDO să-și susțină cauza 

După aceea și după ce se va consulta cu avocații, medicul care se consideră lezat de Simona Gherghe, de postul tv și de femeia invitată în platoul emisiunii în octombrie 2014 plănuiește să se adreseze Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO), de la Strasbourg. ”Nu va renunța cu nici un chip la proces, indiferent cât va costa. Este strigător la cer că în România zilelor noastre poți strica imaginea unui om la televizor, fără nici o dovadă, fără nimic, iar justiția să stea cu mâinile în sân”, ne-au declarat revoltate persoane apropiate medicului Simiciuc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si