Situația cazurilor de COVID-19 în școli: încă 376 de elevi confirmaţi pozitiv

Ministerul Educaţiei a transims, miercuri, că, în perioada 1-10 martie, au fost infectați cu COVID-19 un număr de 376 de elevi şi preşcolari, dar şi 545 de angajaţi din învăţământ. De asemenea, peste 63.000 de membri ai personalului din educaţie au fost vaccinaţi în centrele dedicate, faţă de programarea iniţială de 60.000 de persoane.

Alina Raducu, miercuri 10 martie 2021 , 21:48

Situația cazurilor de COVID-19 în școli: încă 376 de elevi confirmaţi cu virusul
Situația cazurilor de COVID-19 în școli: încă 376 de elevi confirmaţi cu virusul
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform situaţiei transmise de Ministerul Educaţiei, situaţia epidemiologică din unităţile de învăţământ preuniversitar arată că, până în 10 martie, sunt 2.038 de preşcolari/elevi confirmaţi pozitiv cu COVID-19, 1.852 de membri ai personalului. Totodată, 1.899 de clase sau grupe au sau au avut activitatea suspendată.

Cum arată situația în școli, în prezent, privind numărul de cazuri de COVID-19 raportate în intervalul 1-10 martie? 

În perioada 1-10 martie, la nivel naţional, au fost confirmaţi cu COVID-19 un număr de 376 de preşcolari/elevi, 545 de membri ai personalului, iar 209 clase/grupe au activitatea suspendată.

Situația cazurilor de COVID-19 în școli: încă 376 de elevi confirmaţi cu virusul
Situația cazurilor de COVID-19 în școli: încă 376 de elevi confirmaţi cu virusul

De asemenea, numărul total al angajaţilor din sistemul de educaţie vaccinaţi până în 10 martie, ora 19.00, este de 123.059 (peste 35%).

Numărul angajaţilor din învăţământ vaccinaţi în perioada 24 februarie- 10 martie, ora 19.00, în centre dedicate personalului din învăţământ, este de 63.769, faţă de programarea iniţială de 60.000 de persoane.

Citeste si: Cât de periculoasă este noua tulpină COVID-19 din Africa de Sud? Au fost înregistrate primele cazuri din România


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si