ȘOC! Ce se întâmplă în aceste momente cu Emil Constantinescu! Fostul președinte al României a ajuns de nerecunoscut, este piele și os

Emil Constantinescu a împlinit 80 de ani și a apărut în public total schimbat, chiar de nerecunoscut de publicul larg

Lia Popescu, vineri 22 noiembrie 2019 , 09:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În  perioada în care era președintele Romaniei, Emil Constantinescu a fost unul dintre cei mai discreti șefi de stat, iar la 20 ani de când nu mai este în fruntea țării, probabil că nu foarte mulți l-ar recunoaște imediat pe stradă.

Emil Constantinescu s-a retras din politică și, în ultimii ani, aparițiile sale televizate au fost extrem de rare. Imediat după ce a plecat de la Cotroceni, fostul președinte s-a întors la catedră, meseria sa de bază fiind aceea de profesor universitar.

Citeste si: Un nou fake news de campanie: Viorica Dăncilă așteptată vineri la DNA. Ce spune instituția

Citeste si: Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă, o revărsare de mahalagism, țățism și minciună

Citeste si: Băiatul unui fost președinte german a fost înjunghiat mortal

Emil Constantinescu a venit la Sala Ateneului Român de ziua lui

În urmă cu două zile însă, Emil Constantinescu a venit la Sala Ateneului Român, unde a fost aniversat, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani! Şef de stat în perioada 1996-2000, el a fost aniversat de familie, prieteni, colegi şi reprezentaţi ai elitei academic, iar la eveniment, invitaţii au avut şi ei parte de o surpriză: o carte dedicată omului de ştiinţă şi de stat, Emil Constantinescu.

Emil Constantinescu a ajuns de nerecunoscut, tras la față și obosit

Emil Constantinescu le-a vorbit invitaţilor despre momentele grele care i-au marcat viaţa şi despre oamenii care l-au ajutat să le depăşească. ”Dacă mă gândesc la viaţa mea, cred că Dumnezeu a avut mult de lucru. Important este nu cât trăieşti, ci cum trăieşti. Şi modul în care iei alegeri în diferite răscruci ale vieţii”, a spus, emoționat, ex-președintele României.

Toate bune și frumoase până aici, însă, cei prezenți la fața locului nu au putut să nu observe că Emil Constantinescu a ajuns de nerecunoscut! Din bărbatul puternic din trecut, el a ajuns piele și os, semn că anii adunați nu iartă pe nimeni. Fostul politician era tras la față, obosit și…extrem de slab.

Emil Constantinescu, președinte un singur mandat

Emil Constantinescu a fost președinte al României între anii 1996 și 2000, el anunțându-și în ultimul an de mandar retragerea de pe scena politică.Din 1966 este cadru didactic al Facultății de Geologie a Universității din București. Ajuns la  80 de ani, fostul președinte al României a rămas activ, se ocupă de treburile casnice și merge la diverse evenimente protocolare, fără conotații politice.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si