Șocant! Ce se va întâmpla cu Sorina în cazul în care asistenții maternali câștigă procesul de adopție! Un român din SUA face anunțul dureros

Au trecut circa două luni de când Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin, a plecat în SUA, alături de noii săi părinți.

Author: C.L. sâmbătă 07 septembrie 2019 , 12:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cazul Sorina a făcut multă vâlvă atunci când au fost făcute publice imaginile cu procuroarea Maria Pițurcă, în timp ce o târa pe Sorina pentru a o lua din casa în care crescuse, cea a asistenților maternali, și a fi predată familiei

care o adoptase.

Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, avea să plece, la jumătatea lunii iulie, alături de noua ei familie, în SUA, acolo unde soții Săcărin locuiesc de ani buni.

Între timp în țară, avocații soților Șărămăt, asistenții maternali care au avut grijă de Sorina până acum, au demarat procedurile în Instanță pentru anularea adopției. Un român care locuiește în SUA, cel mai probabil în apropierea familiei Săcărin, a transmis un mesaj în care face dezvăluiri șocante despre ce s-ar putea întâmpla cu Sorina în cazul în care soții Șărămăt câștigă procesul.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu Sorina, fetița înfiată de familia Săcărin! Mărturiile unui român din SUA

Citeste si: Sora Sorinei, fetița înfiată de o familie din SUA, suferă de dor! "Măcar pe ele să le lase să vorbească"

Citeste si: Cazul Sorina. Micuţa locuieşte într-o vilă de un milion de dolari în SUA! Vezi cum arată casa de vis a părinţilor adoptivi ai Sorinei!

Se pare că, indiferent de situație, Sorina care a devenit cetățean american prin adopție, nu se poate întoarce în țară prea curând, chiar dacă așa îți dorește familia Șărămăt și cei care o susțin.

Ce se va întâmpla cu Sorina daca asistenții maternali câștigă procesul! ”Sorina îi va urî toată viața”

”Sorina îi va urî toată viața pe cei care vreți să îi luați șansa de a trăi într-o țară civilizată, unde este deja bine tratată de toată lumea. O anulare a adopției o va nenoroci, va ajunge într-un orfelinat din statul NY, ultimul stat de rezidență. Cetățenia SUA nu se pierde dacă se anulează înfierea și Sorina nu va reveni în România automat (în alt orfelinat), asta se poate întâmpla doar dacă statul român face o cerere care trebuie dezbătută într-un tribunal din statul NY, nu există nici o garanție că se va aproba, iar procedurile de genul acesta durează ani de zile”, susține românul care locuiește în New York.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si