Femeia a decis să-și spună povestea în mediul online după ce a suferit enorm din cauza faptului că amanta soțului era chiar sora ei.

O femeie de 23 de ani a descoperit că soțul său are o relația cu sora ei

Tânără și soțul în vârstă de 26 de ani au împreună doi băieți gemeni și credea că sunt fericiți îmrepună.

Citește și: VIDEO- Shakira, primul interviu după despărțirea de Gerard Pique. Ce a declarat

Aceasta și-a surprins soțul în timp ce întreținea relații intime cu sora acesteia, chiar pe podeaua din sufrageria lor.

Asta mi-a dat șocul vieții mele. Credeam că suntem atât de puternici împreună, acum sunt complet pierdută. Suntem împreună de doi ani și avem doi băieți gemeni în vârstă de patru ani. Soțul meu are 26 de ani, iar eu 23 de ani. A fost un an greu. În acea după-amiază, am fost la o strângere de fonduri pentru un local pentru copii, deoarece nepoata mea, fiica surorii mele, a murit de cancer la sfârșitul anului trecut. Pe atunci, ea avea nouă ani ”, a povestit tânăra.

Femeia a avut nevoie de ajutor specializat pentru a trece peste traumă

Sora mea, care are 30 de ani, încă nu se descurcă deloc bine, iar soțul ei a cam…a cam dispărut și e pierdut complet după drama din viața lor. Eu și soțul meu am fost principalul ei sprijin și am fost atât de mândră de el, deoarece nu a fost ușor, cei doi băieți ai noștri fiind și ei destul de pretențioși.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a fost prinsă de soțul său chiar în timp ce se iubea în mașină cu amantul. Explicația sa este umitoare

În acea zi mi-am dat seama că îmi uitasem telefonul mobil, așa că am plecat acasă după o oră pentru a-l recupera. Atunci când am intrat în casă, i-am găsit pe amândoi întinși ”.

Tânăra și-a luat copiii și a plecat de acasă, la mama ei. Aceasta a mărturisit faptul că fostul soț a căutat-o, la fel si sora ei, pentru a-și cere iertare, însă este mult prea rănită.

Acesta a fost răspunsul specialistului

Nu este nici o scuză, dar sora ta a suferit un teribil episod și oamenii se comportă uneori în astfel de momente cu totul neobișnuit.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: O femeie și-a dat seama că e înșelată de soț dintr-un selfie primit de la bărbat. Ce greșeală a comis

Este bine că soțul dvs. este disperat să se revanșeze față de dvs., dar spuneți-i că este prea devreme să vă sărutați și să vă împăcați ”, a spus specialistul, potrivit thesun.co.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si