Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel! Uite cât de bine arată Sorana, fiica politicianului decedat la 59 de ani!

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel, după cum se poate observa din pictorialele Soranei.

Matei Vaihan, luni 04 noiembrie 2019 , 23:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel, Sorana. Politicianul a murit, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, la 59 de ani, suferind de mai mulţi ani de o boală foarte gravă la rinichi. El avea o fiică, Sorana, care s-a măritat în 2013 cu medicul Florin Ioan Bălănică, specialist în medicina personalizată şi nutriţie. Încă de la nuntă, Sorana a atras atenţia prin felul în care arată, dar primeste în continuare complimentele amicilor, mai ales că adoră pictorialele in care isi etaleaza calităţile de fotomodel, chiar dacă a născut de două ori. (vezi cum arată vila de 910 metri pătraţi a deputatului Ştefan Ion)

Citeste si: Candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele şi şi-a pus silicoane e supărată că e judecată după operaţiile estetice! Dalia Ciubucă: „Aceste intervenții s-au făcut la exterior, nu îmi afectează deloc creierul”

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel. Sorana a derulat afaceri în domeniul energiei 

Presa a relatat că fiica lui Frunzaverde a derulat afaceri în domeniul energiei, fiind asociată în două firme de profil, Aqua Energie Regenerabila SRL si Centrala Aeroelectrica Semenic SRL. Tatăl Soranei, Sorin Frunzăverde, de profesie inginer metalurgist, a deţinut în guvernele din perioada 1996-2000 funcţiile de ministru al Mediului, Turismului şi Apărării, reprezentând Partidul Democrat (PD). În perioada 2001-2004 a fost deputat PD ales în judeţul Caraş-Severin. De asemenea, a mai fost ministru al Apărării în guvernarea Tăriceanu, în perioada 2006-2007. În perioada 2001-2011 a fost vicepreşedinte al Partidului Democrat, devenit ulterior Partidul Democrat Liberal (PDL), ocupându-se de Departamentul Relaţii Internaţionale al formaţiunii. El a fost considerat artizanul primiri PD în Partidul Popular European, după ce anterior fusese în Internaţionala Socialistă.

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel. A fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare 

În 2007, Frunzăverde a fost ales deputat în Parlamentul European din partea PDL, renunţând la această calitate după ce a fost ales în 2008 preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În 2011 a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL, însă în martie 2012 el a demisionat din acest partid, trecând la PNL, el fiind apoi ales vicepreşedinte al liberalilor în două rânduri. În iunie 2012 a fost reales preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În 2015 Sorin Frunzăverde a fost acuzat către Direcţia Naţională Anticorupţie pentru infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii pentru obţinerea de foloase necuvenite. El ar fi făcut demersuri pentru influenţarea procesului electoral în direcţia obţinerii de mai multe voturi pentru un anumit candidat. Magistraţii Curţii de Apel Timişoara l-au condamnat definitiv în mai 2016 la 2 ani de închisoare cu suspendare.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si