Spectacol total în satul Vioricăi Dăncilă! Localnicii fac baie noaptea la lumina farurilor în locul numit ”Băile Dăncilă” VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut nunta, acum trei decenii, în satul doljean Hoarca, acolo de unde se trage soțul ei, Cristinel.

Petru Luca, marți 17 septembrie 2019 , 08:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut nunta, acum trei decenii, în satul doljean Hoarca, acolo de unde se trage soțul ei, Cristinel. Născută la Roșiorii de Vede, Viorica Dăncilă (55 de ani) a făcut nunta cu soțul Cristinel chiar înainte de Revoluția din decembrie 1989, în satul acestuia, Hoarca, din comuna doljeană Giurgița (44 km distanță de Craiova).

Citeste si: Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert în Guvern, deşi a fost consilier pentru trei premieri! Vezi ce notă a obţinut frumoasa Simona!

Astăzi, în Bistrețul Nou, noua denumire a satului Hoarca, lumea se distrează cum poate, iar tineretul o face chiar bine. 

Dacă acum câteva săptămâni, când temperaturile erau ridicate, localnicii au improvizat o piscină în bena unei furgonete, zilele trecute sătenii din Hoarca s-au filmat în mijlocul unei petreceri ca-n filme, desfășurată la lumina farurilor și garnisită cu grătare și bere din belșug. ”Suntem la Băile Dăncilă!”, urlau sătenii înainte să se arunce în bălțile din marginea cătunului. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si