Tablete efervescente cu efect antibacterian de curăţare pentru proteze dentare. Cum se folosesc?

Curățarea protezei dentare în mod corect este foarte importantă. Iată soluții pentru a menţine proteza dentară curată şi bine întreţinută

Author: Catalina Popa miercuri 24 noiembrie 2021 , 18:50

Tablete efervescente cu efect  antibacterian de curăţare pentru proteze dentare. Cum se folosesc?

Tablete efervescente cu efect antibacterian de curăţare pentru proteze dentare. Cum se folosesc?

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentru o curăţare în profunzime, tabletele efervescente cu efect antibacterian COREGA pentru curăţarea protezei dentare sunt soluția ideală.

Acestea distrug 99,99% dintre bacteriile care determină respirația urât mirositoare*, iar atunci când sunt folosite conform instrucţiunilor, ajută la îndepărtarea petelor persistente, la reducerea plăcii bacteriene, oferindu-ți o proteză mai curată, cu o senzație de prospețime, permiţându-ți astfel să te apropii mai mult de persoanele dragi.

Citeste si: Porţi un aparat dentar mobil sau o gutieră dentară? Avem o veste bună pentru tine! Curăţarea acestora nu mai este o problemă!

Efectele tabletelor efervescente

  • Distrug mai multe bacterii decât o pastă de dinţi obişnuită.
  • Curăţă în profunzime, pentru a ajuta la redarea culorii iniţiale a protezei.
  • Distrug 99,99% dintre bacteriile care determină respirația urât mirositoare*
  • Utilizate conform instrucţiunilor, ajută la reducerea plăcii bacteriene şi la îndepărtarea petelor persistente.
  • Au acţiune blândă asupra materialului din care este fabricată proteza dentară.

*în teste de laborator

Trei paşi către o proteză dentară curată. Fără placă bacteriană, tartru și pete

Pentru ca întreaga gură să arate şi să se simtă excelent, este recomandată o rutină zilnică adecvată de curăţare a protezei. Dacă utilizarea unor tablete de curăţare a protezei ajută la o curăţare în profunzime, periajul ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene şi a altor reziduuri; împreună, aceste metode ajută la menţinerea sănătăţii gurii şi a protezei dentare.

Citeste si: E o provocare să îți cureți gutiera dentară? Există o metodă foarte simplă!

Trei paşi către o proteză dentară curată

La fel ca în cazul periajului dinţilor naturali, procesul e simplu. Citește mai jos cei trei paşi simpli propuşi de noi pentru curăţarea protezelor şi pentru a ajuta la menţinerea unui zâmbet sănătos:

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Brigitte Pastramă, distrusă după ce și-a găsit soțul mort în pat. Nu-și poate scoate nici acum din minte ce au vorbit ultima oară- wowbiz.ro

Pasul 1: Scufundă

Dizolvă o tabletă efervescentă pentru curăţarea protezei dentare în apă caldă- nu fierbinte, deoarece apa fierbinte ar putea deteriora proteza- şi introdu proteza dentară în soluţie, ţinând-o acolo pentru perioada de timp specificată pe ambalaj. Cantitatea de apă trebuie să fie suficientă pentru a putea acoperi complet proteza dentară. Periajul ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene. Cu toate acestea, scufundarea în soluţie ajută la îndepărtarea altor reziduuri, la care periuța nu poate ajunge. În rutina de curăţare este de preferat să folosești o soluţie de curăţare profesională precum tabletele efervescente COREGA pentru curățarea protezei dentare pentru a te putea asigura că elimini 99,99% dintre bacteriile care determină respirația urât mirositoare*.

Pasul 2: Periază

Folosind o periuţă de dinţi cu peri moi şi soluţia obţinută prin dizolvarea tabletei de curăţare, periază uşor proteza dentară, pentru a îndepărta orice fel de reziduu. Pe piaţă există perii specializate pentru proteze dentare, adecvate pentru utilizarea zilnică în cazul protezelor. Încearcă să eviţi pasta de dinţi obişnuită, deoarece efectul său abraziv poate crea zgârieturi minuscule pe suprafaţa protezei, favorizând astfel acumularea de bacterii. Periind toate suprafeţele protezei cu o soluție specializată vei avea convingerea că faci tot posibilul în ceea ce priveşte igiena orală şi îngrijirea riguroasă a protezei dentare.

Citeste si: Ce tipuri de proteze dentare există?

Pasul 3: Clătește

Citeste si: „Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită ani la rând fosta balerină de la Melody- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de Ruxandra Ion: "Eu nu am realizat cu ce vine asta la pachet. M-am mutat în casa unor oameni pe care nu îi cunoșteam"- radioimpuls.ro

După scufundarea în soluție şi periaj, clătește bine proteza dentară sub jet de apă.

Dacă ştii exact cum să cureți proteza dentară şi având un ritual zilnic, te poate ajuta ca protezele dentare, atât totale cât şi parţiale, să fie păstrate în condiţii optime de igienă, ceea ce îți va oferi motivele să trăiești viaţa fără rețineri.

*în teste de laborator


Abonează-te pe
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si