O tragedie a avut loc, miercuri dimineață, în localitatea Sândominic, județul Harghita. Un bărbat și-a pierdut viața după impactul dintre un tractor și un tren de pasageri.

Citeste si: Accident produs de un medic beat care urma să intre în gardă

Potrivit presei locale, un bărbat de 55 de ani a murit după ce tractorul pe care-l conducea a fost lovit de trenul IR 366 la o trecere peste calea ferată din localitatea Sândominic, județul Harghita.

Circulație feroviară întreruptă după accident

Trenul de călători IR 366 Brașov- Budapesta a lovit un tractor cu remorcă, la o trecere la nivel cu calea ferată.

Potrivit ISU Harghita, accidentul feroviar s-a produs în localitatea Sândominic.

accident feroviar

Trenul de persoane IR 366 a lovit un tractor cu remorcă, la o trecere la nivel cu calea ferată.

[Sursa foto: ISU Harghita]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de intervenție.

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc s-au deplasat 2 echipaje, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și un echipaj SAJ Mădăraș.

Potrivit Romania24.ro, o persoană aflată în tractor a rămas încarcerată. Aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Trenul Interregio se deplasa pe direcția Miercurea Ciuc – Gheorgheni. În tren nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale. Circulația feroviară a fost blocată, iar circulația rutieră pe DN 12 s-a desfășurat alternativ pe un singur sens.

Un alt accident feroviar în Covasna

O persoană a fost rănită în urma unui accident feroviar produs, luni la amiază, în județul Covasna.

Accidentul a avut loc luni, 25 iulie, în jurul orei 1430, pe DN 13 E,  între localitățile Bita și Țufalău, județul Covasna.

Citeste si: Restricţii de circulaţie în 15 judeţe, din cauza caniculei

Potrivit IPJ Covasna, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier la nivel cu calea ferata pe DN 13E.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si