Trei seriale pe care să le urmărești complet gratuit pe YouTube

Pe platforma YouTube pot fi găsite și vizionate o mulțime de seriale pentru care nu trebuie să plătești nimic.

Author: Petru Luca vineri 02 octombrie 2020 , 14:55

Serial
”Inhuman Condition” se poate viziona gratuit pe YouTube
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe platforma YouTube pot fi găsite și vizionate o mulțime de seriale pentru care nu trebuie să plătești nimic în ziua de azi, când totul costă.

Oferta de seriale gratuite existentă pe YouTube cuprinde multe serii a căror producție a fost sistată de câțiva ani buni, dar care au rămas bine întipărite în memoria colectivă drept succese indiscutabile de casă. Tocmai de aceea, pentru nostalgici și nu numai, pe YouTube pot fi găsite și vizionate gratis câteva seriale remarcabile, dintre care noi vă recomandăm trei. Vizionare plăcută! 

Serialele pe care le poți urmări gratis pe YouTube se adresează persoanelor cu umor și îndrăgostite de ficțiune 

SOS: SAVE OUR SKINS. Este un serial pe care trebuie să îl vezi dacă apreciezi cum se cuvine umorul britanic și ideea de ficțiune dusă la rang de artă cinematografică.

Acest serial prezintă aventurile incredibile pe care le au doi englezi obișnuiți în timp ce trebuie să rezolve și o ”mică” problemă deranjantă, Apocalipsa. Agitația și limbajul eroilor noștri de circumstanță, ajunși fără voia lor în fața marii încercări, fac toți banii. 

Citeste si: Care sunt cele mai bune seriale istorice pe care să le urmărești cu sufletul la gură

INHUMAN CONDITION. Acest serial de ficțiune aduce în prim plan povestea unui terapeut bine pregătit, dar care are ghinionul de a avea numai pacienți intrați în necazuri cu profil supranatural. Se ajunge la situații paradoxale, în care poveștile cu zombi se completează fericit cu tratamentul depresiei, anxietății și al regăsirii stăpânirii de sine. 

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Youtube
Serialul ”SOS: Save our skins” a avut un mare succes la public

FUTURE GIRL. Serialul- ușor de confundat cu niște desene animate clasice- spune istoria unei tinere ce se luptă cu problemele obișnuite ale adolescenței într-o lume neobișnuită. Și asta pentru că Emi locuiește într-un apartament alături de două personaje, dar nu știe că unul dintre ele este de fapt o pisică blocată într-o călătorie în timp. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si