Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș nu va fi adus în România? Dezvăluiri EXCLUSIVE

Cornel Galeș a murit într-un cumplit accident de mașină, petrecut în apropiere de Valencia, Spania, chiar de Ziua Națională a României, luând prin surprindere întreaga lume mondenă din România.

Author: Radu C. Munteanu marți 03 decembrie 2019 , 09:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Moartea lui Cornel Galeș însă ridică o serie de probleme cât se poate de serioase cu privire la repatriera trupului neînsuflețit al acestuia, existând chiar și posibilitatea să nu poată fi adus în țară pentru a fi înmormântat alături de Ileana Ciuculete.

Citeste si: ȘOC TOTAL! Galeș nu era, de fapt, el la volan?!!! Tot mai multe suspiciuni în jurul morții lui! Ce s-a întâmplat, de fapt, în accident EXCLUSIV

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citeste si: Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Mai exact, spun sursele noastre, trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș ar putea rămâne, pentru totdeauna, în Spania, în ciuda faptului că blonda Viviana, cea care i-a fost parteneră acestuia, a mers, de urgență acolo. ”Viviana nu va putea rezolva tot ce ține de repatrierea corpului lui Cornel Galeș pentru că nu este rudă cu el”, ne-a spus un aproiat de-al regretagtului soț al Ilenei Ciuculete.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit și Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornelș Galeș și a Ileanei Ciuculete, mai sunt și alte probleme. ”Eu sunt prea bătrână, nu pot să mă implic cum mi-aș dori. Iar doamna Viviana nu știu dacă va insista atât de mult să îl aducă, nu știu dacă vrea... Nici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui. Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât”, ne-a explicat Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.

Cu toate acestea, ne-a mărturisit femeia, dacă trupul va fi repatriat, ea va face tot ce îi stă în putință să îi asigure o înmormântare creștinească lui Cornel Galeș, chiar în mormântul pe care și-l pregătise lângă Ileana Ciuculete. ”O să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea”, ne-a mai spus Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a cântăreței Ileana Ciuculete.

 

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

 

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus cum a aflat vestea Viviana.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si