Tupeu fara limite. A furat o bicicleta ziua in amiaza mare si a fugit cu ea

Hotii dau din nou dovada de un tupeu incredibil! Un individ din Timisoara a sarit gardul unei case ziua în amiaza mare. A furat o bicicleta, intr-un minut si a plecat la plimbare. Camerele de supraveghere l-au surprins in flagrant delict. ##VIDEO11178##

sâmbătă 09 iulie 2016 , 19:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Hotii dau din nou dovada de un tupeu incredibil! Un individ din Timisoara a sarit gardul unei case ziua în amiaza mare. A furat o bicicleta, intr-un minut si a plecat la plimbare. Camerele de supraveghere l-au surprins in flagrant delict.
De nimic nu se sfieste individul.
Nici ca e ziua in amiaza mare, nici ca e in bataia camerei de supraveghere, care-l filmeaza in toata splendoarea.
Acorbat de ocazie, hot de meserie, tanarul e filmat pas cu pas. Mai intai, isi arunca privirea in curte. Se convinge rapid ca are ce sa insface, asa ca sare mai ceva ca la proba de 100 de metri garduri.
Bicicleta mica nu-i face cu ochiul. Se duce glont spre cea pentru adulti. O studiaza cu atentie, de zici ca acum se pregateste sa o cumpere. Pana si Popeye marinarul ar fi invidios. Cu bratul bine lucrat la sala, tanarul o ridica de parca-ar fi un pai.
Apoi, o lasa, usor, usor, pe partea cealalta a gardului. 41 de secunde ii ia toata tarasenia.
Tarziu, cand fapta era deja facuta, in cadru apare si "alarma" pe patru picioare.
De data aceasta, insa, fara vreun efect. Noroc cu imaginile de pe camera video, in baza carora se lasa proprietarul biciletei. Barbatul are de gand sa le depuna la politie, ca sa dea de urma hotului.

De nimic nu se sfieste individul. Nici ca e ziua in amiaza mare, nici ca e in bataia camerei de supraveghere, care-l filmeaza in toata splendoarea.Acorbat de ocazie, hot de meserie, tanarul e filmat pas cu pas. Mai intai, isi arunca privirea in curte. Se convinge rapid ca are ce sa insface, asa ca sare mai ceva ca la proba de 100 de metri garduri.


Bicicleta mica nu-i face cu ochiul. Se duce glont spre cea pentru adulti. O studiaza cu atentie, de zici ca acum se pregateste sa o cumpere. Pana si Popeye marinarul ar fi invidios. Cu bratul bine lucrat la sala, tanarul o ridica de parca-ar fi un pai. Apoi, o lasa, usor, usor, pe partea cealalta a gardului. 41 de secunde ii ia toata tarasenia. Tarziu, cand fapta era deja facuta, in cadru apare si "alarma" pe patru picioare.


De data aceasta, insa, fara vreun efect. Noroc cu imaginile de pe camera video, in baza carora se lasa proprietarul biciletei. Barbatul are de gand sa le depuna la politie, ca sa dea de urma hotului.

 

 


Abonează-te pe


TAGURI
Video
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si