Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cazul minorilor din Mehedinți, abuzați în timp ce se aflau în grija statului, ar putea avea proporții și mai mari. Psihologii încearcă acum să afle dacă numărul victimelor nu este mai mare. Între timp, principalii suspecți au apărut în fața instanței, unde au cerut să fie puși în libertate. Ce spun mai exact aceștia, aflăm de la colega mea, Teo Argint. Vă avertizez, sunt informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Prognoza meteo pentru 23 mai 2024, cu Anca Ciota. Cum va fi vremea mâine?

Abuzatorii minorilor din Mehedinți vor în libertate

„Suntem nevinovați și vrem să fim liberi”- Chiar asta au strigat astăzi cei doi inculpați acuzați pentru abuzul unui minor. Astăzi, bărbații în vârstă de cincizeci și trei și cincizeci și șase de ani au fost aduși din nou în fața instanței după ce au contestat decizia arestului preventiv.

Nu au avut succes, pentru că Tribunalul Mehedinți a respins cererile lor. Vă reamintesc faptul că profesorul și paznicul ar fi abuzat peste șapte minori instituționalizați în ultimii trei ani. Copiii erau ademeniți cu dulciuri, cu bani și chiar cu promisiunea că vor fi ajutați, că vor fi protejați, iar ororile s-ar fi petrecut chiar în apartamentul profesorului. De altfel, camerele erau pictate în culori vii și erau decorate cu foarte multe jucării astfel încât să îi atragă pe copii.
Acum iată că cei doi abuzatori rămân sub arest preventiv pentru treizeci de zile până la următoarea înfățișare. Între timp, copiii vor fi consiliați psihologic
, a transmis Teodora Argint.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: