Două simboluri din Ankara și Istanbul, iluminate în culorile drapelului românesc de 1 Decembrie

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în Turcia. Turnul Atakule din Ankara și podul Fatih Sultan Mehmet din Istanbul au fost iluminate în ziua de 1 decembrie în culorile drapelului românesc.

Author: Razvan Ilie miercuri 01 decembrie 2021 , 20:44

Cele două simboluri ale Ankarei, respectiv Istanbulului îmbrăcate în culorile drapelului românesc au fost admirate de românii și prietenii României din Republica Turcia.

[Sursa foto: MAE]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Manifestările de Ziua Națională a României au fost realizate cu sprijinul autorităților turce, în urma demersurilor Ambasadei României în Republica Turcia. Au fost vizate două dintre simbolurile Republicii Turcia, respectiv turnul Atakule din Ankara și podul Fatih Sultan Mehmet din Istanbul.

Citeste si: Mesajul Președintelui Klaus Iohannis de Ziua Națională a României: „Ziua de 1 Decembrie este acel moment din an când ne luăm răgazul de a ne gândi mai mult la importanţa identităţii noastre naţionale”

"Prima dată când turnul Atakule a fost iluminat în culorile steagului românesc a fost în 2018 și a continuat an de an", au transmis oficialii Ministerului de Externe român.

Citeste si: Ziua Nationala, la Castelul Peles

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă- wowbiz.ro

Cele două simboluri ale Ankarei, respectiv Istanbulului îmbrăcate în culorile drapelului românesc au fost admirate de românii și prietenii României din Republica Turcia.

Sursa foto: MAE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si